Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Stor murstens villa med garage nær skole mv.

Dejlig villa i Sejerslev med gåafstand til skole, indkøb og nabo til sportspladsen / hallen. Ejendommen er vedligeholdt og løbende renoveret.

Villaen er rummelig og velindrettet med 202 m2 boligareal + 57 m2 kælder. Stueplanen har de nødvendige rum og oveni er der så både 1. sal og kælder.

Indretning: fin entre i åben forbindelse med fordelingsgang, der har adgang til alle rum i plan herfra. Her er nedgang til kælder, et stort pænt badeværelse, soveværelse og to gode værelser. Fra fordelingsgangen er der ligeledes indgang til den anden halvdel af stueplan, der er et stort fint og lyst rum, hvor stue, alrum og køkken er i åben forbindelse. Stuen har trappe til en hyggelig 1. sal med loft i kip og synlige bjælker. Her er en stor stue med udgang til svalegang, toilet og et stort værelse med walk-in closet der også har udgang til en svalegang.

Kælderen har en god loftshøjde og indrettet med nedgangsrum, viktualierum, et disp. rum, et større hobbyrum med vask og et fyrrum.

Dejlig og nem grund med mindre have, flisebelagt indkørsel til muret garage og en hyggelig gårdhave.
Direkte fra grunden er der udgang til hallens p. plader og endvidere til hallen / grønt område og i gåafstand til skole, så tingene er nemt for familien.

Grundet indretningen, er boligen god for alle, da der både er soveværelse, stue, køkken og bad i stueplan. Her fås virkelig meget for pengene og samtidig er den nordlige del af øen jo kendt for en skøn natur.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdfSalgsopstilling.pdf

Book fremvisning

Sejersvej 40, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sejersvej 40, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger