Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


170 m2 god villa bestående af 85 m2 bolig og 85 m2 god kælder

En charmerende og velholdt villa på 85 m2 med en super dejlig underetage på ligeledes 85 m2 (kælder), der har gennemgået en stor renovering og fremstår lyst og venligt. Villaen er beliggende på rolig vej med både friskole, legeplads og boldbaner som nabo.

Villaens entre er i niveau og i åben forbindelse til både bolig og kælder med trappe i begge retninger. Fra entre via trappe er der mellemgang og herfra er der adgang til badeværelse, stue og køkken. Pænt Køkken med hvidt inventar og med plads til spisebord. I åben forbindelse fra køkken er en super dejlig stor stue med dejlig udsigt til haven og området. Fra stue er der adgang både til et lyst værelse og en skøn udestue, der har fået nye vinduer og dør i 2019. Fra udestuen er der nedgang til haven. Pænt og rummeligt badeværelset fra ca. 2005 med bruseniche og gulvvarme. Kælderen fremstår i en super god stand og har bl.a. fået renoveret alle ydervæggene med nye vægge / isolering mv. efter div. forskrifter.

Kælderen består af nedgang i åben forbindelse med gang og herfra er der 4 gode og lyse rum og et stort vaske og fyrrum med pillefyr fra 2015.

Grunden er anlagt med flisebelagt parkering med indkørsel til en muret garage. Resten af grunden er en hyggelig have med græsplæne, hæk, højbede og en nedsunket terrasse, som virkelig er hyggelig og bliver benyttet meget. Fra haven er der direkte adgang til boldbanerne, så der er rig mulighed for leg og boldspil både på og udenfor grunden.

Sejerslev ligger på den nordlige del af øen og området oser af skøn natur med mange gode gå og cykelture. Ejerslev havn er blandet andet et sted, som ofte bliver besøgt af både lokale og turister.

Alt i alt et godt og nærmest indflytningsklar hus, som både kan benyttes til herårs- og fritidsbrug
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Skolestræde 6, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Skolestræde 6, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger