Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Bør ses - lys og fin bolig

Renoveret rødstens villa på 135 m2, der er super fin, lys og moderne beliggende i Sundby med bl.a. skolen som nabo. Nem og dejlig grund med en god udsigt over bl.a. marker. Villaen er velholdt med plastvinduer og har gennemgået en større renovering som bl.a. omfatter køkken, stue, badeværelse mv.

Indretning: åben gang med gulvvarme, et dejligt værelse med gulvvarme, et godt vaskerum med gulvvarme og gasfyr fra 2010, et lyst og fint badeværelse med gulvvarme, bruseniche og pænt interiør. Fra gangen er der god og pæn trappe til 1. salen og adgang via dør til en god lille kælder. Yderligere er der fra gangen et viktualierum og indgang til et super dejligt køkken med gulvvarme, hvidt inventar fra 2009 (Tvis) og plads til spisebord. I åben forbindelse fra køkkenet er der en stor lys stue med trægulv (2010) og med adgang til entreen.

En fin og velindrettet 1. sal med repos, mellemgang / kontor, 2 gode værelser med pæne gulve og igen en dejlig udsigt.
Nem grund på 800 m2 med have på begge sider af villaen, mest bestående af hæk og græs. Flisebelagt opkørsel til en garage med disp. rum.

En hyggelig og moderne villa, der ikke kræver den store vedligeholdelse og har en god og fornuftig indretning. Villaen er opmålt til 135 m2 inkl. vaskerum.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Skolebakken 9, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Skolebakken 9, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger