Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

En super dejlig villa nær gågaden og grønt område

En meget velholdt villa beliggende nær både grønt område og centrum af Nykøbing på en nem 444 m2 grund, der stort set er flisebelagt og indhegnet med parkering, carport og udhus med værksted. Villaen har 4 værelser og 2 stuer og villaen har løbende gennemgået en stor renovering og fremstår i en god og ordentlig stil med en fin indretning, hvor bl.a. alt er i plan. Der er i plan et soveværelse, men spisestue kan også benyttes til værelse med egen indgang, da stuen reelt set er stor nok til både spisebord og sofagruppe. Boligen har genveks med mulighed for pollenfilter og der er gulvvarme i hele stueplan.

Foran villaen er der flisebelagt parkering med låge ind i gårdhave og herfra er der indgang til boligen med følgende indretning: stor gang med trappe til 1. salen og i åben forbindelse til bryggers med hvidt inventar, vask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der indgang til et flot badeværelse (2013) med bruseniche og badekar. Yderligere er der fra indgang et rummeligt soveværelse med skabe og også fra gang indgang til villaens køkken (2007), som er lyst og velindrettet. Fra køkkenet er der en stor stue med store vinduer og udgang til terrassen. Fra stuen er der foldedør til spisestue, som også kan benyttes til et værelse og herfra er der entre med udgang til flisebelagt parkeringsplads.

1. salen består af opgang til stor repos / lille stue med skab / vask og fra repos er et lyst badeværelse og 3 gode værelser, hvor det ene har adgang til et dips. rum.
Grunden er anlagt med parkering ved indgang, lille gårdhave og på den anden side af villaen er resten af grunden, der er omkranset med hegn. Gennem låge er der indkørsel til et stort flisebelagt område med en carport og et fint udhus i nederst på grunden. Yderligere er der en flisebelagt terrasse, buske og få bede, så grunden er rummelig, men nem både for den travle familie eller dem, hvor haven kan være en byrde og hellere vil bruge tiden / penge på rejser og andre skønne ting.

En super dejlig og venlig villa i en god stand, der både er hensigtsmæssig for ung som ældre.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Skovvej 3, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Skovvej 3, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger