Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Fritliggende idyl på dejlig grund

Idyllisk hus på landet beliggende i frie omgivelser i et naturskønt område på en dejlig stor grund med udsigt over marker og alligevel ikke langt fra en velfungerende landsby med både købmand, skole, børnepasning mv. Området er kendt for sine mange muligheder for at nyde naturen, da både skov, Limfjorden og god badestrand er i nærområdet og dermed også et super dejligt sted at bo eller måske have som fritidsbolig.
Ejendomme er løbende renoveret fra 1998 til 2006 af flere omgange med bl.a. vinduer, tagrender, carportbygningen, gavle, fortrappe mv.
Huset er bygget i vinkel med en god indretning som følgende: indgang med trappe til 1. salen, soveværelse med skabe, lyst badeværelse (1980erne) med gulvvarme, bruseniche og plads til vaskemaskine. Fra indgangen er yderligere også adgang til udhuset bestående af fyrrum med oliefyr fra 2006, et disp. rum og et værkstedsrum med trappe til overetagen. I den anden vinkel er der fra indgang en mellemgang til et funktionelt køkken med ældre pænt inventar (1980erne) og plads til spisebord. Meget hyggelig stue i vinkel med udsigt til haven og også med udgang til en sydvendt overdækket terrasse. Fra stuen er der endnu et godt værelse.

1.salen: trappeopgang, et mindre værelse, åbent loftsrum og et gavlværelse. Størstedelen af loftrummet er uudnyttet, men giver mange muligheder for udnyttelse.

Idyllisk grund på 2.955 m2, der oser af hygge med en meget hyggelig og naturskøn have med træer, buske, græs, blomster og med stor frirum med privatliv. Yderligere er der også en frugthave med 5 forskellige slags frugttræer, frugtbuske, der kan kombineres med en god køkkenhave. Grunden har både sol fra øst, syd og vest og vender dermed rigtig i forhold til sol, så det er nemt at finde et hyggeligt sted og nyde en kop kaffe. Der er indtil flere terrasse, hvor den ene er overdækket og forlænger dagen og sommeren og er bestemt et plus for stedet, så udelivet kan nydes i en hyggelig have med mange indtryk. Der er gårdsplads og indkørsel til dobbelt carport fra vejen og yderligere et skur til redskaber.
Alt i alt en idyllisk ejendom med ro, privatliv og fyldt med hygge både inde som ude og stadig nær landsbyen Ørding og med ca. 8 km. til Nykøbing, som er en skøn tur med bl.a. Limfjorden på den ene side og Legind Skov på den anden. En god lille ejendom og pris i dejlige omgivelser.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Skræppedalsvej 79, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Skræppedalsvej 79, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger