Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen / have
Ejendommen
Terrasse
Bryggers
Bryggers
Badeværelse før maling af bagvæg og ny brusevæg
Badeværelse før maling af bagvæg og ny brusevæg
Badeværelse efter maliing af bagvæg og ny brusevæg
Badeværelse
Køkken
Køkken
Køkken
Alrum
Alrum
Alrum
Alrum
Stue
Stue
Stue
Mellemgang
Repos
Repos
Soveværelse
Soveværelse
Soveværelse
Badeværelse 1. sal
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Hobbyrum
Garage / loftrum
Garage / loftrum
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
 

Familievenlig villa med garageanlæg beliggende på dejlig grund

Vil du og din familie gerne have det nemmere i hverdagen og stadig bo rigtig dejlig i en lys og familievenlig villa beliggende på en dejlig grund med skole / børnepasning som nabo, så er muligheden her.
Yderligere kan Vils tilbyde dagligvarehandel, fritidscenter med masser af aktiviteter, skov, et godt lokalt sammenhold mv. Bus til Nykøbing er lige udenfor døren. Villaen har stort set alt, hvad familien har brug for med tilhørende dejlig garage, der har en overetage, hvor der er frirum til hygge, hobbies mv.

Velkommen indenfor i en bolig der løbende har gennemgået en større renovering og har god plads til hele familien. Indretningen er som følgende: imødekommende bryggers med gulvvarme, vask og skabsplads og herfra er der indgang til et moderne badeværelse med bruseniche, lyst inventar og gulvvarme. Fra bryggers er der indgang til et stort fint rum bestående af køkken / alrum med et pænt køkken med ø i hvidt inventar og med tilhørende stort alrum, hvor der både er plads til den store familie og et hyggehjørne. Fra alrummet er der franskdøre til stuen, som er lys og super hyggelig med dejlig udsigt til terrasse / have og skal der hygges, så tændes der op i brændeovnen.
Fra alrummet er der mellemgang med trappe til villaens 1. sal, der stort set er gennemrenoveret for få år siden. Her er repos i kip med et disp. rum og indgang til en super dejlig voksenafdeling, bestående af et soveværelse med loft i kip og med indgang til et badeværelse med bruseniche og tilmed fra soveværelset et godt walk-in closet. Yderligere er der 2 store og fine børneværelser.

Ved siden af indgang til bryggers er der også adgang til et udhus, som består af et stort hobbyrum, hvor der også er et vaskerum.

Stor og meget fin muret garage fra 2004 på 48 m2 + udnyttet tagetage. Garagen består af et stort rum og herfra er der trappe op til jf. plantegning til Man Cave. Mandehule, kreativt rum, hæng ud rum for børn og unge – mulighederne er mange og rammerne er fine. Grunden er udlagt med gårdsplads til garagen, flisebelagt syd / vestvendt terrasse, hvor en del er overdækket og herfra er der nedgang til en charmerende og delvis kuperet have med skel til å. Her er både er hyggelig og velanlagt have med plads til leg og har tilmed et godt udhus i enden af haven.

Opsummering af ejendommen er, at børnefamiliens behov er dækket ind både mht. nemhed i hverdagen og samtidig har ejendommen masser af god plads både inde som ude.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Smedebjergevej 66, Vils, 7980 Vils

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Smedebjergevej 66, Vils, 7980 Vils

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger