Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Velholdt villa beliggende på en dejlig grund på rolig villavej i Tødsø, hvor nærhed og tryghed er en del af hverdagen. Tødsø er en landsby få minutter fra Nykøbing med en tendens for tilflytning af unge familier.
Villaen ligger godt ud til fælles vej, som betyder, at størstedelen af den skønne grund er have med skøn udsigt udover området. Villaen indeholder: stort og lyst bryggers med skabe, vask, gulvvarme og plads til hårde hvidevarer, rummeligt køkken med opr. lyst inventar og spiseafdeling, 2 gode værelser, gæstetoilet med gulvvarme, vindfang, soveværelse med skabe, dejligt lyst badeværelse med gulvvarme, bruseniche og et kontor med udgang til super skøn udestue (vinduer 2013) også i god stand og meget hyggeligt. Herfra er der en fantastisk dejlig udsigt over haven og området. Yderligere er der en stor fin stue i vinkel, (kan deles) med god vægplads og ligeledes med dejlig udsigt til terrassen / haven. Gasfyr fra 2010 og plastic vinduer.
Grunden er udlagt med garage (nyt paptag 2014), udhus, flisebelagte områder med terrasse og stor rummelig men nem have. Fra havesiden er der adgang med trappe til kælder hobbyrum.
Alt i alt en skøn og velholdt villa, der fremstår lys og venlig med skøn park lign. have med meget græs, nogle træer og få flotte bede.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Smedetoften 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Smedetoften 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger