Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

En spændende villa

Fin og charmerende villa fra 1981 beliggende bagest på villavej i skel til åbne marker. Fra villaen er der en skøn udsigt over området med Limfjorden i horisonten. Villaen har tilbygget udestue i 1996 og vinduerne er løbende udskiftet de seneste 10 år.

Super hyggelig villa i en unik og flot stil med følgende indretning: glaskarnap som vindfang og herfra entre /mellemgang med gulvvarme, god trappe i åben forbindelse til 1. salen, et værelse, et pænt badeværelse med brus og gulvvarme. Yderligere er der adgang til en syd / vestvendt udestue og også indgang til et stort og velindrettet køkken / alrum med opr. køkkeninventar, der sætter kulør på et rustikt og fint rum. Fra køkkenet er et åbent kontor i vinkel og adgang til mellemgang i åben forbindelse til bryggers med gulvvarme, bord / vask, plads til hårde hvidevarer og udgang til gårdhaven. Fra gangen er der endnu et godt værelse.

1. salen oser af god stil og hygge med opgang til dejlig stue med fjordudsigt. Den lidt specielle byggestil giver en god indretning af 1. salen. Stuen er indrettet med åben trappe midt i, der gør, at der er mange indretningsmuligheder og måder at benytte det store rum på. Fra stue er der et soveværelse med adgang til et pænt badeværelse.

Grunden er udlagt med flisebelagt parkering og gang til villaen. Fin garage med udhus i samme stil som villaen og herfra er der en hyggelig flisebelagt gårdhave omkranset af mur. Resten af grunden er udlagt med en fin have mest bestående af græs, buske og træer. Haven ligger rigtig for solen og har adgang til udestuen, hvor de lidt koldere dage kan nydes med udsigt til haven.
En unik og flot villa i en god stil, der har lyse og venlige rum i hyggelige og private omgivelse både inde og ude.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Søndertoften 27, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndertoften 27, Ørding, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger