Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
Ejendommen
Udsigt
Bryggers
Aktivitetsrum / stue
Aktivitetsrum / stue
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Entre
Badeværelse
Køkken
Køkken
Alrum
Alrum
Stue
Stue
Stue
Entre
Værelse
Værelse
Badeværelse 1. sal
Garage
Have
Terrasse
Have
Ejendommen
Ejendommen
 

Flot landejendom med stor bolig, stor udhus og grund - kan rigtig meget

Ønsker du / din familie meget plads inde som ude i flotte og frie omgivelser, der oser af muligheder, så kig her. Eller er drømmen at få sit eget Bed & Breakfast, så ligger det også lige til på denne fine ejendom med et boligareal på 289 m2. Her er 6 store værelser, 3 stuer, 3 badeværelser, gode udbygninger mv. i skønne og idylliske omgivelser. En super skøn fritliggende ejendom, der kan rigtig mange ting. Her er både en stor flot bolig, flere udhuse og en stor velanlagt grund på 8.716 m2. Her en god plads til familien, der udover en stor bolig ønsker et godt udeliv i et roligt område med en dejlig udsigt over landskabet. Ejendommen giver også gode mulighed for at lave forretning på Bed & Breakfast eller lign., da boligen har indretning til det i et naturskønt område.

De 289 m2 bolig er her beskrevet overordnet, da der er mange detaljer, som kan gives på fremvisning. Den opr. stuehus har følgende indretning: entre med trappe til 1. sal, stor stue i vinkel med brændeovn og med adgang til både spisestue og køkken. Hyggeligt køkken med hvidmalet låger og i åben forbindelse med spisestuen, som har dobbelt dør til den store stue. Der er både udgang til sydvendt terrasse fra spisestuen og stuen. Fra køkkenet er der en mellembygning som består af entre med udgang til terrasse og et badeværelse med brus. Fra mellembygning er der adgang til husets anden del, som er indrettet med aktivitetsrum / stue, mellemgang, 5 store værelser, et meget stort flot badeværelse med brus og badekar. Fra aktivitetsrummet er der adgang til bryggers med udgang og også til mellemgang med adgang til fyrrum og udhuset.

Husets 1. salen har opgang til repos og herfra er der 2 gode værelser, hvor den ene har adgang til et fint badeværelse med brus og et disp. rum.

Udhusene består af gode disp. rum, og her er bl.a. et værkstedsrum med loft i kip og plads til lift. Yderligere er der flere udearealer som er overdækket, stor carport mv.

Grunden er virkelig godt anlagt med stor gårdsplads, vidunderlig sydvendt have med terrasse, træer, buske og græsplæne. Derudover er der et stort frilæggende græsareal som bl.a. giver mulighed for at have hobbydyr.

Et super skønt sted, der oser af muligheder og fremstår i en god stand i hyggelige omgivelser. Ejendommen er beliggende på den nordlige del af øen i skøn natur og med mulighed for lokalt tilvalg af skole / børnepasning, dagligvare indkøb mv. Yderligere kører bussen forbi og til med gratis. Kan kun opfordre til at booke en fremvisning.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Søndergårdsmark 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Søndergårdsmark 3, Sejerslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger