Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre / Gang
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Udestue
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Bryggers
Værelse
Værelse
Udestue
Grund
Grund
Ejendommen
Ejendommen
Have
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Velholdt villa med 5 gode værelser, stor garage / hobbyrum og hyggelig have

En velholdt villa i plan på 163 m2 bolig + 15 m2 udestue med bl.a. 5 værelser og beliggende med velanlagt grund i Ø. Assels med få meter til både bus og dagligvare indkøb.

Boligen er godt indrettet som følgende: entre fra forhave med videre gang til fordelingsgang i vinkel og herfra er der adgang til både køkken, stue, 3 værelser, badeværelse og bryggers. Pænt køkken med en god indretning og plads til spisebord. Stor lys stue i vinkel med stort vinduesparti og med udgang til udestue. Yderligere er der 3 store værelser og et pænt lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Stort praktisk bryggers med god plads, skabe, grovvask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til en tilbygning, som består af fordelingsgang og endnu 2 store værelser. Denne del er opvarmet med el.

Fra bryggers er der udgang til vindfang med videre gang til et stort fint hobbyrum. Hobbyrummet har udgang til forhave og også adgang til garagen, så det er muligt at gå fra bilen under tag ind i boligen. Villaen har solceller.

Grunden er anlagt med parkering foran den store garage med 2 porte og plads til 3 biler og tilmed også et hobbyrum. Flot og velholdt forhave med flisebelagt gang til entre og hobbyrum. I øvrigt er velholdt et kendetegn hele vejen rundt. På den anden side af garagen ved vindfang er der flisebelagt gang om i haven, som oser af hygge og er børnevenlig. Her er både terrasse, drivhus, legehus, hønsehus, sandkasse og køkkenhave.

Resten er græsplæne, hæk, planter mv. Haven er indhegnet, så både børn og dyr kan løbe frit rundt.

Alt i alt en dejlig og velholdt villa og grund med en beliggenhed, der gør hverdagen lidt nemmere, da det er i gå afstand til både bus, købmand og Dagli Brugs.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Sportsvej 5, Øster Assels, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sportsvej 5, Øster Assels, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger