Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Et godt hus med stort udhus og dob. garage

Et godt og hyggeligt hus i Mollerup med et boligareal på 102 m2, hvoraf de 97 er i plan og med tilhørende kælder på 20 m2, hvor 5 m2 er beboelse. Ejendommen er beliggende på 501 m2 grund med tilhørende fint udhus og garage, der er sammenbygget og samlet har et areal på 70 m2.

Hyggelig og velindrettet bolig som følgende: åben entre til fordelingsgang med klinker på gulv og nedgang til kælder. Fra gang er der en stor hyggelig stue i vinkel med stort vinduesparti til haven og ligeledes er der fra gang et værelse og et fint og velindrettet køkken med malet låger og plads til spisebord. Sidste del af boligen er samlet med et soveværelse med skabe, et godt værelse og et lyst badeværelse med brus og hvidt inventar. Alle rum har adgang fra entre og fordelingsgang, som gør at boligen har en hensigtsmæssig indretning og sammenhørighed. Hele stueplan har pæne og rustikke trælofter og med lidt modernisering er boligen indflytningsklar.

God kælder bestående af nedgangsrum / bryggers med udgang til gårdsiden og fra gang er der 2 disp. rum, hvor den ene er reg. som bolig.
God og velanlagt grund med hyggelig forhave mod syd / vest med indkørsel langs grunden til gårdsiden, som er delvis udlagt som gårdsplads og hyggeområde med terrasse og også en overdækket del. Her er man privat og kan nyde udelivet. Yderligere er der i gårdsplads indkørsel til 35 m2 dobbelt garage og indgang til en 35 m2 udhus bestående af værksted med pillefyr.

Et hyggeligt hus og nem grund med et stort udhus beliggende nær bus og få km. fra dagligvare indkøb til en billig husleje.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Østervang 64, Frøslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Østervang 64, Frøslev, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger