Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Set fra haven
Terrasse
Terrasse / have
Set fra haven
Set fra vejen
Stue
Stue
Stue
Køkken
Gang
Værelse
Gæstetoilet
Badeværelse
Stue i underetagen
Stue i underetagen
 

Charmerende villa i plan + underetage på dejlig grund

Kan også benyttes til Fritidshus / flexbolig.

Charmerende og velindrettet villa beliggende på en dejlig 1.428 m2. dobbelt grund i Bjergby nær skøn natur og i gåafstand fra Bjergby Friskole og Børnehuset Troldehøj. Yderligere er der få km. til Ø. Jølby, der har flere skoler, børnehaver, indkøbsmuligheder, mange fritidsaktiviteter og få km. til fjorden og bl.a. Hanklit.

Villaen er velindrettet med et boligareal på 200 m2, hvoraf de 143 m2. er i plan og resten i underetagen. Fra gårdsplads er der indgang til entre, der er i åben forbindelse med fordelingsgang, hvorfra der er 4 rummelige værelser, hvor de 2 har skabe. Yderligere er der i værelsesafdeling både et gæstetoilet og et opr. badeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche. Der er mulighed for at tage lidt af badeværelset og lægge til gæstetoilet, såfremt 2 badeværelser ønskes. Fra mellemgang er der også indgang til stue og baggang med udgang til ejendommens fritliggende carport. Fra baggang er der adgang til et pænt køkken med hvidt inventar og dør til den store vinkelstue. Her kan der her åbnes op mellem stue og køkken, hvis et stort køkken, alrum og stue ønskes. Charmerende og rummelig vinkelstue med trappe til underetagen og et stort vinduesparti mod syd med udgang til ophævet træterrasse med en dejlig udsigt ned over haven.

Underetagen ligger i niveau med haven og har en super hyggelig pejsestue med gulvvarme, pejs, synlige bjælker og udgang til vestvendt terrasse. Denne stue kan benyttes til mange formål og er bestemt et stort plus for bl.a. børnefamilien, da rummet både kan være hyggestue, aktivitetsrum mv. Fra pejsestuen er der et godt ca. 10 m2 stort opbevaringsrum, hvor også oliefyret er installeret. En charmerende bolig med bl.a. fine gulve, god plads og ønskes en endnu mere lys bolig, kan bl.a. div. lofter males. Underetagen vil også være god til et hjemmekontor, liberal erhverv mv.


2 sammenlagte grunde som er anlagt med gårdsplads og indkørsel til carport med et disp. rum. Herfra er der nedgang til en hyggelig have, der er privat og velanlagt. Haven består af flere terrasser inkl. opgang til ophævet terrasse, stor græsplæne, buske, hæk og træer.
En ejendom, der henvender sig til mange aldersgrupper og familieforhold, da den er rummeligt og godt indrettet og ikke mindst beliggende i et naturskønt område, hvor det meste er indenfor få km.

Yderligere er der via A26 ca. 15 min kørsel til både Nykøbing og Thisted. Naturparken Thy, Vesterhavet (Vorupøre / Klitmøller ligger indenfor ca. 30 - 40 min. kørsel.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Østerhaven 3, Bjergby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Østerhaven 3, Bjergby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger