Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Charmerende villa med fjordudsigt

Charmerende villa i delvis oprindelig og god stil beliggende på en skøn grund med en vidunderlig fjordudsigt ca. 10 km. fra Nykøbing. Udsigten er 100 % naturlig uden tage, andre huse eller andet, som kan forstyrre den og helt igennem bare natur med eng og fjord. Villaen er opført i 1922 og fremstår charmerende med regulære rum, god loftshøjde og delvis holdt i den oprindelig stil inde som ude.

Ejendommen består af 140 m2 bolig og et udhus på 74 m2 beliggende på 1830 m2 dejlig grund. Boligen har følgende indretning: fra gårdsplads er der indgang til bryggers, hvor der er adgang til både udhuset og til resten af villaen. Herfra er der mellemgang med viktualierum og i åben forbindelse er der indgang til køkkenet. Køkkenet er hyggeligt og delvis i oprindeligt stil med plads til spisebord og med udsigt til havesiden. Herfra er en stor lys stue i vinkel med store vinduer og en vidunderlig udsigt over Limfjorden. Fra stuen er et fint soveværelse med direkte adgang til badeværelset. Yderligere er der fra stuen indgang til husets entre med en flot oprindelig trappe til 1.salen. Fra entreen er der også indgang til badeværelset, som er lyst og venligt med gulvvarme, bruseniche og lyst inventar.

1. salen er rummelig med opgang til repos og herfra er der et værelse og mellemgang med indgang til en stor stue med kvist og en hel fantastisk fjordudsigt. Fra stuen er der åben forbindelse til endnu en stue eller et stort værelse. Såfremt flere værelser ønskes, kan stuerne laves om hertil. Herudover er der et loftrum.

De 74 m2 udhus er et stort plus for ejendommen, da den rummer mange muligheder for benyttelse. Fra bryggers er der adgang til fyrrum og videre gang til et stort og fint regulært rum, som er blevet brugt til gildesal og aktivitetsrum. Her er både plads til hobbyaktiviteter, fester, bordtennis eller lign. Fra det store rum er der endnu et dips. rum. Yderligere er det et udhus / garage med dobbelt dør og en garage med port, begge med tilgang fra gårdsiden. Ejendommen opvarmes med ca. 6 år gl. pillefyr.

Grunden har en hyggelig forhave, der stemmer overens med ejendommens stil og har flisebelagt område med bede. Forhaven er sydvendt og her kan omgivelserne og fjordudsigten nydes i hyggelige omgivelser der afsluttes med lille mur ud til vejen. Yderligere er der en rummelig gårdsplads med adgang til en stor have mest bestående af græs, hæk og træer. Haven er nem og velanlagt i hyggelige omgivelser og giver rig mulighed for at nyde de naturlige omgivelser både på grunden og i et område, hvor der er mange gode gåture i en dejlig natur.

En pæn villa med et godt udhus og en dejlig grund og ikke mindst med en skøn fjordudsigt fra både boligen og grunden. Ejendommen kan også benyttes til fritidsbrug.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Strandvænget 19, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvænget 19, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger