Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Udsigt
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
Have
Entre
Stue (spise)
Stue
Stue
Stue
Værelse
Badeværelse
Køkken
Køkken
Bryggers
Stue 1. sal
Udsigt
Udsigt
Stue 1. sal
Værelse
Badeværelse
Ejendommen
Indkørsel
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


ÅBENT HUS AFLYST - EJENDOMMEN ER SOLGT

ÅBENT HUS AFLYST - EJENDOMMEN ER SOLGT.


Fantastisk udsigt over fjorden med broen i baggrunden og tilmed indover det hyggelige havneområde i Nykøbing. Super dejlig beliggenhed i gåafstand fra gågaden, strand og grønne områder i Nykøbing ligger denne fine villa med tilhørende parkering, have, gårdmiljø, garage og udhus.

Villaen er på 168 m2 bolig med en vidunderlig fjordudsigt fra de fleste rum. Boligens indretning: entre med fin trappe til 1. sal og herfra er der indgang til en forstue (spisestue) med videre gang ind i en stor stue i vinkel. Begge stuer har udsigt til vej og fjord. Fra stuen er der et værelse med indgang til et pænt badeværelse med brus og gulvvarme. Ligeledes fra stuen er der adgang til køkken, som ligger væg til væg med stuen og har man et ønske om et stort køkken, alrum og stue med udsigt, kan disse 2 rum sammenlægges. Køkkenet er velindrettet og pænt med lyst inventar. Herfra er der baggang med udgang til gårdsiden og med videre gang til bryggers med lyst inventar og plads til hårde hvidevarer.

1. salen består af en dejlig stue med udgang til altan og en særdeles skøn udsigt over området / fjorden. Fra stuen er der et værelse med kvist og samme fantastiske udsigt. Derudover er der et badeværelse med bruseniche og endnu et værelse.

Velanlagt grund på 631 m2 bestående af forhave, flisebelagt indkørsel som videre føres om til et stort flisebelagt område, der både kan benyttes til parkering, gårdhave og terrasse. Her er der indgang til et udhus på 23 m2, som består af baggang, bryggers og et disp. rum / hobbyrum. Yderligere er der en stor fin garage på 37 m2. Alle herlighederne sluttes af med en hyggelig have mest bestående af græsplæne, træer og buske.

En ejendom med en super dejlig udsigt, der rummer mange muligheder for opdatering af boligen med henblik på en moderne hjem med endnu mere udsigt. Beliggenhed i top nær centrum, strand, fjord, grønne områder og stadig med egen parkering, udhuse, have, terrasse og en dejlig bolig.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Strandvejen 31, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvejen 31, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger