Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Idyl med sø- og fjordudsigt - mulighed for et ekstra værelse

Såfremt ønskes, vil sælger bidrage med at betale for en luft til luft varmepumpe i forbindelse med en handel.
Der er fjord- og sø udsigt stort set fra alle beboelsesrum og selvfølgelig også fra den super hyggelige terrasse.
Såfremt ønskes, er der mulighed for et ekstra værelse, da det dips. rum jf. plantegning kan inddrages til ekstra værelse, såfremt man fjerner olietanken i forbindelse med udskiftbubg af oliefyret med en mere energi venlig varmeløsning, som der også kan søges tilskud til. En varmepumpe vil være velegnet til huset.

Idyllisk og skønt beliggende hus med sø som nabo og en fantastisk udsigt udover Limfjorden. Her er idyl med dejlig sø- og fjordudsigt og et hus i plan med en god indretning og selvfølgelig udsigt fra fællesrummene.

Huset fremstår i en god stand og løbende renoveret / moderniseret med vinduer, køkken mv. Boligen har følgende indretning: entre med indgang til fyrrum / vaskerum. Fra entreen er der også adgang til et pænt og velindrettet nyere køkken med hvidt inventar og herfra kan en flot udsigt nydes. Hyggelig stue med pejs t og god plads til både spisebord, sofagruppe og selvfølgelig også med fjord og sø udsigt. Fra stue er der i åben forbindelse mellemgang med udgang til terrassen og herfra er der et fint værelse, et badeværelse med bruseniche og et soveværelse med skabe. Indbygget i huset er et disp. rum med adgang udefra, men det er muligt at lave dør fra stuen til dette rum, hvor olietanken er placeret.

Grunden er anlagt med trappe fra vejen ned til husets indgang og herfra er der videre adgang til haven som mest består af græs og selvfølgelig åben, så både sø og fjordudsigten kan nydes fra den dejlige terrasse, der delvis er overdækket. Yderligere er der en lille garage / udhus. Integreret i huset er et hobbyrum / disp. rum, som tidligere hvor bl.a. olietanken står.

Her får du et sted, der oser af hygge året rundt og som ligger i skønne omgivelser, hvor naturen er lige udenfor døren året rundt og især søen som nabo giver liv og skøn udsyn. Huset kan både benyttes om helårsbolig og fritidsbolig og kan sagtens benyttes som den står fra dag 1.

Ved brug til fritidsbrug, er det også muligt at leje huset ud til feriegæster og her vil lejeindtægten op til kr. 40.900 være skattefri , såfremt det er igennem et udlejningsfirma.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Strandvænget 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvænget 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger