Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Idyl med sø- og fjordudsigt

Bemærk venligst at skel mod sø går lige bag garagen og lige over. Søen tilhører naboen.

Idyllisk og skønt beliggende hus med sø som nabo og en fantastisk udsigt udover Limfjorden. Her er idyl med dejlig sø- og fjordudsigt og et hus i plan med en god indretning og selvfølgelig udsigt fra fællesrummene.

Huset har bl.a. nyere vinduer og fremstår i en god stand med følgende indretning: entre med indgang til fyrrum / vaskerum. Fra entreen er der også adgang til et pænt og velindrettet nyere køkken med hvidt inventar og herfra kan en flot udsigt nydes. Hyggelig stue med pejs, udsigt og god plads til både spisebord, sofagruppe og selvfølgelig også med fjord og sø udsigt. Fra stue er der i åben forbindelse mellegang med udgang til terrassen og herfra er der et fint værelse, et badeværelse med bruseniche og et soveværelse. Indbygget i huset er et rum, som har adgang udefra, men det er muligt at lave dør fra stuen til dette rum.

Grunden er anlagt med trappe fra vejen ned til husets indgang og herfra er der videre adgang til haven som mest består af græs og selvfølgelig åben, så både sø og fjordudsigten kan nydes fra den dejlige terrasse, der delvis er overdækket. Yderligere er der en lille garage / udhus. Integreret i huset er et hobbyrum, hvor bl.a. olietanken står.

Her får du et sted, der oser af hygge året rundt og som ligger i skønne omgivelser, hvor naturen er lige udenfor døren året rundt og især søen som nabo giver liv og skøn udsyn. Huset kan både benyttes om helårsbolig og fritidsbolig og kan sagtens benyttes som den står fra dag 1.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Strandvænget 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvænget 6, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger