Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Udsigt fra Gavl værelse mod Limfjord
Ejendommen
Udsigten til søen
Ejendommen
Stue
Stue
Stue
Køkken
Forstue
Forstue
Badeværelse
Værelse
Stemningsfoto
Badeværelse
Værelse
Stue 1. sal
Udsigt fra Gavl værelse mod Limfjord
Stue 1. sal
Værelse 1. sal
Stue / Værelse 1. sal
Udsigt fra Gavl værelse mod sø
Altan
Ejendommen
Have
Ejendommen
Grunden
Grunden
Grunden
Grunden
Ejendommen
Fjordudsigt fra stuen 1. sal
Grunden
Grunden
Grunden
Ejendommen
 

Renoveret idyl med sø og fjordudsigt.

Bemærk prisen - nedsat

I et super naturskønt område på den nordlige del af Mors ligger denne idyl med sø og fjordudsigt. Ejendommen har gennemgået en meget stor renovering fra 2007 og frem og har energiklasse A2010 med et årligt varmeforbrug på kr. 6.400 og opvarmes med varmepumpe til jordvarme. Husets boligareal er på 213 m2 og beliggende på en idyllisk 9.902 m2 grund i et naturskønt område med ca. 200 meter til badestrand og mange gode gåture. Ejendommen kan både benyttes til helårsbolig, men er bestemt også interessant som fritidsbolig.

Velkommen indenfor i en lys og hyggelig bolig med følgende indretning: baggang med bord og plads til hårde hvidevarer og herfra er der et pænt køkken med videre gang ind i en hyggelig stue med god plads og dejlig udsigt til haven. I stuen er der en spindeltrappe med direkte opgang til 1. salens stue, også kaldet fjordstuen. Yderligere har underetagen fra stuen et stort fordelingsområde, som er nævnt som entre på plantegningen. Dette rum kan benyttes som ekstra stue, kontor, aktivitetsrum mv. Her er endnu en trappe til 1 sal, hoveddør og udgang til haven og også fordelingsrum til resten af underetagens rum. 2 badeværelser i en god stil, hvor den ene har dobbelt badekar og den anden har bruser. Yderligere er der 2 store værelser med udgang og et godt bryggers med bord og vask. Hele stueplan har gulvvarme, epoxybeton gulve, troldtekt lofter og alt er stort set udskiftet fra gulv og op, også installationer. Køkken, badeværelserne mv. er ligeledes lavet i renoveringsperioden.

1. salen er ligeledes holdt i den lyse stil med respekt for ejendommens stil og med 2 trappeopgange. Via spindeltrappe er der opgang til fjordstuen, der er lys og rummelig med brændeovn og et stort gavlvindue med en fantastisk udsigt over landskabet med Limfjorden i baggrunden. Herfra er der en lille mellemgang med et dips. rum og indgang til et godt værelse, hvorfra der er repos med trappenedgang. Fra repos er der også indgang til et stort værelse med udsigt til sø og udgang til en tagaltan. Hele 1. salen har loft i kip og gulvvarme (- fjordstuen) og ligeledes gennemgået en stor renovering.

Vidunderlig grund som smelter sammen med de omgivelser som ejendommen er beliggende i. Her er en hyggelig lukket have mod syd, flere terrasser og en udestue, hvor alle årstider kan nydes. Grunden er på knap 1. ha., og udover have og gårdsplads er resten sø og et større græsområde med plads til hobbydyr. Søen og et rigt dyreliv kan nydes fra egen grund i rolige og private omgivelser. En tilbygning, som tidligere har været garage, er indrettet til værkstedsrum og et opvarmet teknikrum med jordvarmeanlægget. Der er endvidere et fritliggende opbevaringshus og på nordsiden et skur, der tidligere har været brugt til får.


Et super idyllisk landsted i frie naturskønne omgivelser med egen sø og fjordudsigt nær badestrand og i et område fyldt med skøn natur og hvor bl.a. Ejerslev Havn er i cykelafstand. Forhør nærmere om den store renovering ved henvendelse til ejendomsmægleren.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Strandvænget 73, Jørsby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvænget 73, Jørsby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger