Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Dejlig udsigt til Fjord og Sø

Super dejlig villa i plan fra 2004 beliggende med en fantastisk fjordudsigt fra både bolig og have i gåafstand fra bl.a. Limfjorden. Villaen er beliggende i mindre landsby med få km. til indkøb og ca. 10 min fra Nykøbings centrum.
Her får du både en villa i super god stand, fantastisk udsigt til både fjord og sø, en velindrettet bolig i plan og ikke mindst en nem og dejlig grund, ligeledes med en dejlig udsigt.

Flot og hyggelig bolig, der har en god plantegning med udgangspunkt i en flot og dejlig udsigt fra fællesarealet. Villaen har gulvvarme i hele boligen og med følgende indretning: entre, flot badeværelse med bruseniche, soveværelse med skabsplads. Fra entreen er der ligeledes indgang til en hyggelig stue med karnap og en fantastisk fjordudsigt. Gennem dobbelt franskdør er der adgang til et fint køkken / alrum med udgang til terrasse og have og igen selvfølgelig med en skøn udsigt. I åben forbindelse med alrum er der gang med indgang til 2 gode værelser og udgang til carport. Fra carporten er der et godt og praktisk bryggers med plads til hårde hvidevarer. Yderligere er der i carporten opgang til loftrum med gangbro og her er der mulighed for opbevaring af ting.
Villaen er bygget i år 2002 / 2003 og færdigmeldt i 2004 og fremstår i en god kvalitet med mange gode egenskaber og en god indretning i plan.

Dejlig velanlagt og nem grund bestående af stort flisebelagt område foran huset og ind i carporten. Derudover er der en stor græsplæne omkranset af hæk og en stor dejlig terrasse med en vidunderlig udsigt til både Fjord og Sø.

Villaen er klar til indflytning og bestemt et godt bud til både de, der gerne vil bo helårs eller i fritiden i en flot og meget velholdt villa, der ikke kræver den store vedligeholdelse med en dejlig udsigt uanset årstiden.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Strandvænget 8, Sønder Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Strandvænget 8, Sønder Dråby, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger