Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Udsigt
Ejendommen
Ejendommen
Fordelingsgang
Fordelingsgang
Stue
Stue
Udsigt
Altan
Køkken
Køkken
Værelse
Soveværelse
Soveværelse
Værelse
Badeværelse
Gang
Disponibelt rum
Vaskerum
Disponibelt rum
Disponibelt rum
Disponibelt rum
Badeværelse
Ejendommen
Ejendommen
 

Stor dejlig villa med fjordudsigt og mulighed for nogle former for erhverv.

God beliggende villa i Sundby med fjordudsigt og et boligareal på 124 m2 + en underetage på 124 m2, der står som kælder, men som er fri af niveau og dermed brugbar til mange formål. Sundby er beliggende ud til Limfjorden med god strand, havn og derudover bl.a. børnepasning, skole og på den anden side af Vildsundbroen ligger Vildsund, der er et område, som oser af hygge med havn, butikker og formentlig en kommende Rema1000. Ejendommen vil også være optimalt til en kombination af bolig og flere former for erhverv, så som kontor, klinik eller lign., da underetagen har flere gode rum hertil.
Villaen opvarmes med gasfyr og sælger bidrager med et kontant tilskud til etablering af ny varmeinstallation i forbindelse med en handel. Det opvarmet areal er 248 m2 (bolig og underetage).

En lys og rummelig bolig inkl. er velindrettet og fin underetage, der har følgende indretning: stor hall lign. gang med god plads og med god trappe op til boligen. Fra gangen er der et badeværelse, et vaskerum og 3 gode disp. rum med vinduer til have og gårdsplads. Derudover er der et stort disp. rum med indgang til endnu et disp. rum og også med udgang til garagen. Dette rum har også vinduer og kan bl.a. benyttes til gildesal, aktivitetsrum, hobbyrum mv. Boligen består af opgang til fordelingsgang, hvorfra der er 2 gode værelser, et fint soveværelse, et pænt køkken med spiseplads og et moderne badeværelse fra 2016 med gulvvarme. Sidst og ikke mindst er der glasvæg fra gang indtil en flot stue med en fantastisk udsigt over Limfjorden og området. Fra stuen er der tilmed udgang til sydvendt svalegang.

Nem grund med stor gårdsplads og herfra er der indkørsel til garagen. På 2 sider af villaen er der have, som mest består af græs og en overdækket terrasse. Ved gavlen af huset er en carport / brændeskur, som ikke er BBR reg. og som skal nedtages i forbindelse med handlen.

En super dejlig villa med 248 m2 under tag, der giver mange muligheder for benyttelse i et velfungerende og naturskønt område med direkte adgang til A26, hvor Nykøbing og Thisted ligger indenfor ca. 15 min. kørsel. Tilmed er der en vidunderlig udsigt over Limfjorden med få minutters gang til både børnepasning, strand / fjord mv.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Sundbyvej 198, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Sundbyvej 198, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger