Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

God beliggende villa i plan med kælder

Villa i plan med kælder beliggende i et godt område i gå afstand fra skole / sports aktiviteter, dagligvare indkøb og stadig få minutter fra Nykøbing centrum. Villaen består af bolig i plan på 82 m2 med tilhørende 36 m2 kælder. Nem grund på 795 m2 med tilhørende flisebelagt parkering, carport og hyggelig lukket have.
Boligen har følgende indretning: entre i åben forbindelse med fordelingsgang, hvor der er adgang til alle villaens boligrum og også med nedgang til kælderen.

Boligen består af et værelse, et soveværelse og en dejlig stue i vinkel med udgang til terrassen og haven. Stuen er sammenlagt med et værelse og såfremt ønskes, er det muligt at opsætte skillevæg og dermed få endnu et værelse. Fra fordelingsgangen er der også indgang til et opr. badeværelse og til et velindrettet køkken med plads til lille spisebord.

Kælderen har en god lofts højde og har følgende indretning: nedgangsrum med udgang til gårdsiden. Fra gangen er der et disp. rum og et vaskerum med adgang til endnu et dips. rum med gasfyr fra 2014.

Grunden er anlagt med forhave bestående af græs og et flisebelagt område med parkering og opkørsel til carport. Haven er vestvendt, privat og hyggelig. Haven består af terrasse, græsplæne og hæk og ligger rigtig for solen.
En god beliggende opr. murstens villa på en dejlig grund med en fin indretning og mulighed for renovering / modernisering efter behov.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Svalevej 28, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Svalevej 28, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger