Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Lys og dejlig villa med skøn udsigt, nær fjord og grønt område i et roligt kvarter.

180 m2 skøn beliggende villa i et naturskønt og populært område i gåafstand til strand, fjord og stadig ikke langt fra bymidte. Boligen har store rum, der gør, at familien kan indrette sig efter behov. Villaen er velegnet til alle aldersgrupper, da boligen har alt i stueplan og yderligere en 1. sal med både værelser / stue med fjordudsigt.

Velkommen indenfor i en lys og dejlig bolig med følgende indretning: praktisk bryggers med skabe, vask og plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der et pænt køkken med lyst inventar, plads til spisebord og udgang til syd-vestvendt terrasse. Herfra er der en stor stue i vinkel med udgang til syd-østvendt terrasse og også med indgang til fordelingsgang med god trappe til 1. salen og i åben forbindelse med entre. Herfra er der et badeværelse med bruseniche og et stort værelse.

1. salen er ligeledes velindrettet og via trappe kommer vi op i repos, som er fordelingsgang til alle rum. Her er der 3 gode værelser, et stort fint badeværelse med hjørnebadekar og bruseniche. Derudover er der en stor stue med udgang til svalegang og både fra stue og terrassen er der en skøn udsigt over området og fjorden. Stuen kan selvfølgelig også benyttes til et stort værelse og da der er 2 døre til svalegang, er det også muligt at dele dette store værelse i 2, såfremt en stor familie har brug for endnu et værelse. Begge badeværelser har gulvvarme. Energimærke C med et årligt udregnet forbrug til fjernvarme på ca. kr. 13.894.

En nem og velanlagt grund på 740 m2 bestående af forhave, terrasse og opkørsel til en 48 m2 muret garage, delt med garage og et disp. rum i vinkel, som kan benyttes til div. hobbyaktiviteter. Garagen ligger i forlængelse af villaen og via det disp. rum er der udgang til den vestvendte have med et stort terrasseområde og en alm. nem have, som videre føres mod syd, hvor der er et drivhus og en havestue. Der er mange hyggekroge og i alt 3 terrasser.

Her er både plads til den store familie eller de, der bare gerne vil have meget plads i lyse og venlige omgivelser i et roligt og naturskønt område med masser af muligheder for gode gåture og samtidig have et hjem, der er harmonisk både inde som ude med bl.a. mulighed for at nyde den skønne udsigt fra stue på 1. salen.
Plantegningen er forholdsvis nem at ændre, såfremt en anden indretning ønskes. Her er der mulighed for at åbne op mellem køkken og stue til et stort køkken / alrum og såfremt en hyggestue ønskes, kan der sættes en dør i mellem stuen og det store værelse. Det store værelse på 1. salen kan deles i 2 og dermed vil der være 5 alm. værelser på 1. sal.

Hele ejendommen fremstår i en god stand og er en af disse boliger, som kan mere end der visualiseres på fotos og bør derfor ses på en fremvisning.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Syrenvej 17, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Syrenvej 17, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger