Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
K?kken
 

Boligen er solgt


Nedlagt landbrug med 9.337 m2. grund med bl.a. værksted, stald og lade

Fritliggende nedlagt landbrugsejendom i Tødsø med et jordareal på 9.337 m2. med tilhørende udhuse, som både giver mulighed for dyrehold og div. aktiviteter, da der både er stald, lade, værksted mv. Stuehuset har et boligareal på 120 m2 og boligen fremstår i en fin stand, dog trænger stuehuset delvis til renovering udefra.

Boligen har følgende indretning: stort og fint bryggers med gulvvarme, god plads til hårde hvidevarer og herfra er der et lige så stort lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Rummeligt køkken / alrum med skøn udsigt til både have og gårdsiden. Køkkenet har lyst inventar og i forlængelse herfra er alrummet med god plads til spisebord. Fra alrummet er der en stor og hyggelig stue med indgang til 3 værelser. Hele boligen fremstår lys og hyggelig, hvor bl.a. flere rum har synlige bjælker.

Ejendommen er beliggende bagerst på privat / fælles grusvej og helt privat i rolige omgivelser med et rigt dyreliv. 567 m2 udhuse som både har garage, stald og et stort fint værksted. Yderligere er der en fritliggende ladebygning .
Grunden på 9.337 m2 består af gårdsplads, nem have og resten er et fritliggende jordareal, der ligger rundt om bygningerne og kan både benyttes til dyr, hobbies og beplantning. Der er en skøn udsigt ud over området fra grunden og stuehuset.

En ejendom, der giver mange muligheder med god plads til div. fritidsaktiviteter og beliggende i private omgivelser få km. fra Nykøbing.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

sag.pdf

Book fremvisning

Tidselkærvej 11, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Tidselkærvej 11, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger