Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Energiforbrug kr. 7.778

Ejendommen har gennemgået de seneste år en større energirenovering. Yderligere er der indsat luft til vand varmepumpe. Området er kendt for en fantastisk dejligt natur både at gå og være i, men også bare at kigge på og fra denne meget velholdte og fritliggende villa, gør det sig gældende. Villaen er i plan med skøn udsigt udover området med en dejlig have og terrasse.
Villaen har de seneste par år gennemgået en større renovering med bl.a.. isolering, nyt tag i 2012 og nye vinduer i 2013.
Villaen indeholder: overdækket indgang til et lyst og venligt bryggers med gulvvarme og plads til vaskemaskine, fordelingsgang, stort rustikt og charmerende moderniseret køkken fra 2010 med gulvvarme, god plads til spisebord og flot udsigt. Skøn og rummelig stue med stort vinduesparti til haven og med udgang til dejlig overdækket træterrasse. Fra fordelingsgangen er der indgang til et større badeværelse (1980erne) med gulvvarme, soveværelse med skab og mellemgang, der kan benyttes til kontor, eller laves til indgang og nuværende bryggers bliver vaskerum. Yderligere er der 2 store værelser, begge med skabe. Villaen har et disp. rum direkte indgang udefra.
Skøn grund udlagt med gårdsplads, god garage og et større udhus i træ, der delvis nu benyttes til brændeopbevaring. Yderligere har grunden dejlig have, flere gode terrasser og generelt bare rigtig hyggelig og harmonisk sted.
Også velegnet til fritidshus.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Tolsbro 16, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Tolsbro 16, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger