Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Garage
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Entre / fordelingsgang
Badeværelse
Grovkøkken
Grovkøkken
Stue i tilbygning
Stue i tilbygning
Stue i tilbygning
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Trappeopgang i køkken
Værelse
Værelse
Badeværelse
Værelse
Udsigt
Bryggers
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
 

Et godt og velholdt hus med stor garage.

Stor villa på 260 m2 bolig + carport og et 67 m2 stor garage med loft i kip, så der er plads til lift eller lign. Huset er tilbygget i 1978 med bl.a. en stor stue og såfremt ønskes, er det forholdsvis nemt at lave flere værelser i stueplan, da en af stuerne kan opdeles. Her er der plads til den store familie og samtidig også mulighed for at have div. hobbies i den store fine garagebygning.
Boligen har følgende indretning: via carport er der entre med indgang til et pænt badeværelse fra 2006 og fra entreen er også åben forbindelse til mellemgang med udgang til overdækket terrasse og til grovkøkken. Grovkøkken / alrum har ligeledes udgang til terrasse og indgang til en super hyggelig stue med stort vinduesparti til terrassen og udgang via skydedør. Stuen har brændeovn og også indgang til et dips. rum til opbevaring. Entre, gang, badeværelse, grovkøkken og stue har gulvvarme. Fra grovkøkken er der indgang til det opr. hus, som består af et stort køkken med trappe til 1.salen. Køkkenet ligger i åben forbindelse med endnu en stue i vinkel med god vægplads og adgang til entre med udgang til gårdsiden.
1. salen er rummelig og har store kviste på begge sidder og herfra er der bl.a. en dejlig udsigt udover området med Limfjorden i horisonten. 1. salen er godt indrettet med 3 værelser, toilet og et soveværelse.
Grunden er anlagt med gårdsplads med carport og vej ned til garagen. Der er en nem have mest anlagt med græsplæne, der går langs grusvejen ned og i en vinkel ud til marker. Omkring huset mod øst, syd og vest er der en stor sammenhængende terrasse, der delvis er overdækket og dermed kan foråret, sommeren og efteråret nydes uanset tidspunkt på dagen. I enden af husets tilbygningen, er der indgang til et stort bryggers med plads til hårde hvidevarer og også et fyrrum med nyere pillefyr. Begge rum har indgang fra sydvendt terrasse. Sidst med ikke mindst er der den fritliggende garage, som består af et stort rum med loft i kip og dermed også mulighed for at have lift mv. Derudover er der et tilbygget dips. rum.
Ejendommen er beliggende i et velfungerende lokaltsamfund i gåafstand fra strand og fjord. Der er en god legeplads på vejen og med bussen kører lige forbi huset. Et godt og stort hus i en familievenlig område med skøn natur og sammenhold.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

T. O. R. Skole Vej 49, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

T. O. R. Skole Vej 49, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger