Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!
 

Boligen er solgt


Fin villa med god garage på 137 m2.

Ejendommen er stort set genopbygget i 1958 inkl. en tilbygning.
Stor velholdt villa og garageanlæg beliggende på en god grund med en super flot have der har frit udsyn til marker. Boligen er på 210 m2 med bl.a. 5 værelser og en fin garage på 137 m2. Begge bygninger er bygget i mursten. Her er der god plads til både familien, deres hobbyaktiviteter og også til en mindre virksomhed, da garagen giver mulighed for at drive erhverv fra den.

Villaen er indrettet som følgende: fra vejsiden er der entre med trappe til 1. salen og med adgang til et badeværelse med bruseniche, badekar, gulvvarme og lyst inventar. Fra entreen er der også indgang til et større køkken med pænt inventar, spiseafdeling og en skøn udsigt til haven og herfra er der et soveværelse. Meget stor lys stue med fint trægulv og udgang til sydvendt terrasse og have. Yderligere er der fra køkkenet et dejligt bryggers med skabe, gulvvarme og udgang til et stort flisebelagt område med indgang til garagen. 1. salen er lys og rummelig med repos, toilet, 2 alm. værelser og 2 store værelser, hvor det ene har udgang til altan med en skøn udsigt.

Derudover er der en kælder på 30 m2 med adgang udefra, bestående af vaskerum, 2 dips. rum og et toilet.

En virkelig god opvarmet garage med 2 porte som er indrettet med et stort rum med god plads til både biler, campingvogn eller evt. værksted / lager. Herfra er der et fyrrum med pillefyr fra 2013 og et fint værkstedsrum.
Grunden er så velanlagt og hele ejendommen fremstår meget velholdt med pæn facade, gårdsplads med adgang mellem garage og stuehus til resten af grunden, som fremstår flot og velholdt. Haven består af en stor flisebelagt terrasse og derfra er der flisebelagt gange rundt i haven og selvfølgelig både til kælder og garage.

En super flot have, som er tegnet og anlagt af en anlægsgartner i 2007. En have som skal opleves og uanset at den stort set har alt, så er den alligevel nem. Her er både stort græsområde kombineret med bede, buske, hæk, køkkenhave, drivhus og indtil flere hyggeområder. Haven ligger mod syd med frit udsyn og har mulighed for sol hele dagen. Gårdsiden af ejendommen har også en dejlig udsigt over området med Limfjorden i horisonten.
Alt i alt en virkelig fin og god ejendom, der giver mange muligheder for benyttelse og ligger i et område med forskellige aktiviteter, busforbindelse og flere valg af skoler / børnepasning.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

T. O. R. Skole Vej 51, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

T. O. R. Skole Vej 51, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger