Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

Dejlig bolig og grund med skøn udsigt

Et super energivenligt hus, energimærke A 2010 i en god stand med en skøn beliggenhed.

Et pænt og fritliggende hus med super dejlig udsigt over området med Limfjorden i horisonten beliggende på en hyggelig og meget velanlagt grund med legeplads, boldbaner og hyggeområde som nabo. Husets boligareal er på 128 m2 med tilhørende god kælder på 59 m2, hvor 20 m2 er bolig (2 værelser) og resten er gode og rummelig kælderrum.
Huset fremstår lyst og fint og indflytningsklar med en god indretning: entre i åben forbindelse med mellemgang med trappe til kælderen. Et pænt badeværelse med lyst inventar, gulvvarme og bruseniche. Yderligere er der et rummeligt soveværelse og et værelse, begge med skøn udsigt. Fra entreen er der indgang til et pænt køkken der bl.a. har fået skiftet låger i 2010 og med plads til spisebord. Stor hyggelig og lys stue i vinkel med stort vinduesparti og udgang til en sydvendt altan, hvor solen og den skønne udsigt til haven og over området med Limfjorden i horisonten kan nydes.

Underetagen består af nedgang til fordelingsgang, hvorfra der er et rummelig og pænt værelse med gulvvarme, en større hems og udgang til haven og endnu et værelse med udsigt til haven. Yderligere er der et godt disp. rum, et vaskerum / bryggers med luft til vand varmepumpe fra 2018 og et stort og fint værkstedsrum / baggang, der også har udgang. I gangarealet er der opsat en brændeovn. Den beregnet årlig udgift til varme er kr. 6.464 og dækker 145 m2. Der er i beregningen ikke taget højde for brug af brændeovn.

Huset er bygget på skråning, som giver en super charmerende grund med niveauforskel, der både har udsigt og privatliv. Grunden er anlagt med parkering og indkørsel til carport, forhave med flisebelagt gang til entre og videre herfra ad få trin ned til en meget hyggelig terrasse område med god plads og en skøn udsigt. Herfra er der videre gang ned i en sydvendt lukket have med terrasse, græsplæne, hæk og lidt beplantning. Yderligere er der drivhus, som er bygget på huset. En meget velholdt og velanlagt grund med direkte adgang til byens fællesområde, som består både af hyggeområde med pavillon, legeplads og boldbane.

Flade er kendt for sin skønne natur og i gåafstand er bl.a. Flade Klit, Salgjerhøj, som er øens højeste punkt og herfra kan man gå gennem kuperet terræn ned til fjorden og videre om til bl.a. Hanklit mv.

Huset er velegnet til både helårsbeboelse men bestemt også som fritids- og flexbolig, da både beliggenhed, husets gode tilstand og varmeforsyning gør det nemt at have den.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Torvegade 23, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Torvegade 23, Flade, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger