Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
 

En god og fornuftig villa i plan

Dejlig villa i 1 plan med skøn udsigt udover området og Limfjorden. Villaen er beliggende i Sundby nær Strand og Fjord og ca. 10 min fra Thisted By. Boligen er super hyggelig og velholdt med en god indretning. Tilhørende er en god garage og en dejlig have. Villaen ligger højt og derfor er der en dejlig udsigt til Limfjorden fra bl.a. stuen.

Boligen har følgende indretning: stort bryggers med skabe, grovvask, gasfyr 2013 og god plads til hårde hvidevarer. Herfra er der fordelingsgang som har indgang til samtlige rum i villaen. Fint soveværelse med skabe, 2 værelser, entre, et pænt lyst badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Yderligere er der et dejligt køkken i lyst inventar, plads til bord og i åben forbindelse med gang. Resten af boligen er en stor dejlig stue i vinkel med udgang til terrasse og store vinduer med en skøn udsigt over området / fjorden og Vildsundbroen. Stue og køkken deler væg og såfremt et stort rum ønskes, kan de sammenlægges.

Grunden er anlagt med flisebelagt gårdsplads og indkørsel til en god muret garage. Mod syd er en hyggelig have med terrasse, græsplæne, bede og et område med køkkenhave.

En god villa og beliggenhed, der bestemt er velegnet til både ung som ældre.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Udsigten 6, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Udsigten 6, Sundby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger