Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

NY PRIS - Fantastisk fjordudsigt

Fjordudsigt og atter fjordudsigt er det denne dejlige ejendom har både fra boligen og fra grunden. Villaen er beliggende med en fantastisk udsigt, som adressen også siger udover Limfjorden med Thy og Vildsund i baggrunden.
Beliggenheden er super god og der er ca. 15 min. kørsel til både Nykøbing og Thisted. Yderligere har området en del at byde på sammen med en skøn natur, som i højeste grad ses fra denne adresse. Både grunden og området oser af hygge og der er rig mulighed for gode gåture langs Limfjorden eller måske nyde atomsfæren ved havnen på både Mors og Thy siden.

Villaen har en god indretning og fjordudsigt fra en del rum. Indrettet som følgende: bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer, fordelingsgang, soveværelse med sydvendt altan med udsigt, 2 værelser med udsigt, et oprindelig badeværelse i pæn stand med gulvvarme, badekar og bruseniche. Fra fordelingsgangen er der åben entre og også adgang til både køkken og stor stue. Køkkenet er ligeledes fra huset opførelse, men igen brugbar med plads til spisebord. Herfra er der endnu et værelse med foldedør til en stor og hyggelig stue, der selvfølgelig har stort vinduespartier til både syd og vest, hvor en fantastisk udsigt udfolder sig. Fra stue er der udgang til vestvendt terrasse, selvfølgelig med samme udsigt. Såfremt ønskes, er der flere muligheder for at få et større køkken / alrum, da både værelset og stue kan komme i betragtning.
Skøn grund, der er i stor harmoni med området og ligger ud til åbne marker med Limfjorden i horisonten. Grunden er hyggelig anlagt med flisebelagt indkørsel til integreret garage og opgang til huset via trappe til østvendt forhave / terrasse med bede, buske mv. Mod sydvest er der som sagt en hyggelig terrasse med med fjordudsigt og nedgang til haven. Haven går ud i et med anden grund som kan tilkøbes.

Velholdt villa i vidunderlige omgivelser på en rolig blind vej i gåafstand til Limfjord, god strand og de mange andre ting som området tilbyder.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Udsigten 9, mf, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Udsigten 9, mf, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger