Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Udsigt
Værelse
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Repos / stue
Repos / stue
Værelse
Værelse
Stald
Stald
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Fritliggende landejendom med 1,4 ha. jord

Fritliggende landbrugsejendom med 1,4 ha. jord med tilhørende et godt stuehus på 136 m2 bolig og 271 m2 udhuse beliggende på en dejlig grund med under 2 km. til Limfjorden. Her er mulighed for at have hobbydyr og andre former for både udendørs men bestemt også indendørs hobbies, da det store udhus kan benyttes til mange aktiviteter.

Stuehuset er godt indrettet med alt i plan og derudover flere værelser på 1. sal. Indretningen er som følgende: entre med plads til hårde hvidevarer og herfra er der indgang til et pænt køkken med plads til et mindre spisebord. Fra køkkenet er der en god størrelse stue med udsigt til haven og med mulighed for at se sine dyr, da jorden ligger i forlængelse af haven. Stuen har trægulv, trappe til 1. sal og med indgang til et godt værelse, et ældre badeværelse med bruseniche og et mindre værelse.

1. salen er super hyggelig med synlige bjælker og er indrettet med stor repos / mindre stue og herfra er der 2 store værelser.

Stor grund på 14.001 m2 som er anlagt med stor flisebelagt gårdsplads og mod syd ligger en nem have mest bestående af græsplæne. Resten af grunden er idyllisk natur med større græsareal med mulighed for at have dyrehold.

En god landejendom til en fornuftig pris med et godt stuehus og et fornuftigt størrelses udhus med tilhørende passende jordareal.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdf

Book fremvisning

Ullerupmark 11, Ullerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ullerupmark 11, Ullerup, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger