Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Dejligt område nær god strand og Limfjorden

Her er muligheden for at få et fint sommerhus på en dejlig grund i et område der oser af hygge. Harmoni og ro er nem at opnå her sammen med familien og de, der elsker udelivet, naturen og sammenværet. Sommerhuset er beliggende på en skøn naturgrund nær god strand og Limfjorden i et helt unikt område på den nordlige del af Mors i Ejerslev Lyng. Derudover byder området også på det fine område ved Ejerslev Havn, som er et super skønt sted bestående af havn, unik natur og et levende havne-miljø, som er den korte gåtur langs fjorden værd.
Sommerhuset er i fin stand og har et boligareal på 84 m2 med en god indretning. Grunden er omkranset af store træer, som giver hygge, læ og privatliv. Indretningen er som følger : entrè med åben forbindelse til det store fællesrum, som selvfølgelig er husets hjerte, hvor fællesskabet og hyggen er. Fælles rummet består af køkken, alrum og stue med brændeovn og udgang til hyggelig sydvendt terrasse. Åbent køkken i en god størrelse med plads til spisebord og med pænt ældre inventar, som egentlig bare gør sommerhuset endnu mere hyggeligt. Fra entréen er der adgang til et fint badeværelse med brus, 2 værelser og et større soveværelse. Sommerhuset fremstår i en hyggelig og rustik stil og dele af indervæggene er rå mursten, som giver en god kontrast i stuen. Boligen har delvis fået skiftet vinduer og der er lavet tilslutning til offentlig kloak.
Tilhørende er et udhus der bl.a. har et rum med plads til vaskemaskine/tørretumbler.
Naturlig grund bestående mest af græs, buske og træer, der gør den til et perfekt sted at være og nyde den skønne natur og udelivet. Flisebelagt gang rundt om huset med terrasser på begge sider, der ligger rigtig for solen. Børn som voksne har her muligheden for både at lege, bygge, spille, grille mv. på en dejlig grund i et meget naturskønt område med kun 150 meter til en super dejlig strand med badebro og en børnevenlig Limfjord.
Hele familien vil elske dette sted, da beliggenheden byder på masser af muligheder for både børn og voksne.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Utkæret 14, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Utkæret 14, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger