Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Nær centrum med fjordudsigt

Stor murstens villa i 3 plan beliggende nær centrum med en dejlig udsigt over Limfjorden og Nykøbing. Villaen fremstår i en god stand og løbende renoveret . Opvarmet bygningsareal er 248 m2 og har et årlig varmeforbrug på kr. 12.644 jf. energimærket.

Charmerende, speciel og rummelig villa i en god stil med højt til loft og lyse rum. Dejlig og velanlagt grund med gårdsplads og indkørsel til carport. Yderligere er der en hyggelig have med mange deltaljer, flere hyggekroge og selvfølgelig med skøn udsigt.
Fra vejen langs grunden på flisebelagt sti går vi op ad trappen til ophævet stueplan, som giver boligen et stort privatliv.

Indretning stueplan: pæn entre med trappe til både over- og underetagen og yderligere med indgang til både køkken og alrummet. Pæn køkken med udsigt til have og fjord og i åbenforbindelse med alrum, der har dobbelt dør til skøn stor stue med brændeovn og også med en skøn fjordudsigt.

Overetagen: flot trappe opgang med store tagvinduer, der giver en god belysning og sætter et moderne præg på boligen. Fra repos er der et værelse og indgang til en super dejlig stue med brændeovn og stort vinduesparti med udgang til en dejlig terrasse. Både fra stue og terrassen er der en fantastisk fjordudsigt og udsyn over Nykøbing. Yderligere er der fra stue adgang til endnu et værelse, et skønt soveværelse med store tagvinduer og et badeværelse med badekar.

Underetagen: midt mellem stueplan og underetagen i niveau med haven er tilbygget en dejlig gang i år 2000 med stort glasparti med udgang til terrassen og haven og videre nedgang til en god og sund underetagen. Her er masser af plads og består af gang, et godt badeværelse, lille depotrum, viktualierum og 3 store brugbare disp. rum, hvor den ene bl.a. har skab, bord med vask og her er ligeledes god plads til hårde hvidevarer. I underetagen findes også træpillefyr fra år 2013. Yderligere er der et oliefyr, så det kan kombineres.

Ejendommen er som nævnt løbende renoveret og fremstår i en fin stand i alle plan.
En lys og charmerende bolig, hvor der er mange muligheder for at optimerer den endnu med bl.a. køkken / alrum og dermed udnytte en super dejlig beliggenhed og udsigt endnu mere.

Grunden er som beskrevet velanlagt og udover gårdsplads, opkørsel, dejlig stor have med mange finesser, er der yderligere delvis overdækket terrasse, et udhus og en 50 m2 stor carport og isoleret udhus.

Her er en ejendom, man skal ind i og se og dernæst går en tur på en dejlig velanlagt grund. Ejendommen er hensigtsmæssigt anlagt i forhold til vejen, parkering, plads til køretøjer og derudover er der privatliv.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Vesterbro 49, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Vesterbro 49, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger