Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Stue 1. sal
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Alrum / stue
Alrum / stue
Alrum / stue
Alrum / stue
Soveværelse
Soveværelse
Badeværelse
Entre
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Værelse
Værelse
Toilet
Værelse
Have
 

Velbeliggende familievilla i en god stil midt i Ø. Jølby

I et børnevenligt kvarter midt i Ø. Jølby nær skole, børnepasning mv. ligger denne dejlige villa med et boligareal på 167 m2 med tilhørende godt hobbyrum. Boligen er rummelig og oser af hygge med mange detaljer og har en moderne og familievenlig indretning.

Praktisk bryggers med gulvvarme, bord, skabe, grovvask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til husets hjerte, som et super dejligt stort rum bestående af køkken, alrum og stue ud i et og har bl.a. store vinduespartier og udgang til vestvendt terrasse. Flot og imødekommende køkken fra 2020 i åben forbindelse med alrum / stue med god plads til et stort spisebord, hvor hele familien kan samles og i vinkel er der et hyggehjørne / åben kontoer, som kan med en skillevæg laves til endnu et værelse / kontor. Fra køkkenet er der adgang til et fint soveværelse med indgang til et stort tøjrum (walk-in). Yderligere er der fra alrum en rummelig entre med trappe til 1. sal og indgang til et pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og lyst inventar.

Charmerende 1. sal med trappe op i en stor og rummelig stue med loft i kip, synlige bjælker, stort vinduesparti med udgang til svalegang. Fra stuen er der et gæstetoilet og adgang til 3 gode værelser. Yderligere er der i stuen trappe op til hems, som bestemt vil være populært for de yngste.

Grunden er niveaudelt med parkering og nyere dobbelt carport direkte fra vejen med flisebelagt opgang til villaens entre og bryggers. Her er et hyggeområde og også indgang til et større hobbyrum som ligger i forlængelse af villaen. Haven er spændende og giver både mulighed for leg og hygge og består af græsplæne, beplantning, drivhus og ikke mindst en stor terrasse i træ med direkte adgang til boligens alrum. Haven er ligeledes niveaudelt og indhegnet med plads til små hobbydyr og nederst i haven er der i niveau fra vejen adgang til udhus.

I 2019 er de fleste vinduer skiftet til træ / alu. Gasfyret er ligeledes fra 2019 og køkkenet fra 2020. Derudover er der lavet andre renoveringer. Energimærke C med et årligt beregnet gasforbrug på kr. 11.300.

Et godt bud på en dejlig villa for familien, der gerne vil have plads og en nem hverdag, da stort set alt fra skole, indkøb og fritidsaktiviteter ligger i gåafstand og tilmed er villaen beliggende på lukket villavej.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Vesterled 9, Øster Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Vesterled 9, Øster Jølby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger