Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


En lys og moderne familievilla

Moderne og rummelig villa med en god indretning og en dejlig have med en stor nyere træterrasse i et attraktivt og børnevenligt område på lukket villavej. Øster Jølby er en aktiv landsby med både flere valg af skoler / børnehaver, indkøbsmuligheder og mange former for fritidsaktiviteter.

Villaen er moderniseret og fremstår både inde og ude i en god stil med en dejlig udsigt over området. Der er bl.a. 4 gode værelser og 2 stuer.

Boligens Indretning: pænt lyst bryggers med skabe, bord, grovvask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til et stort fint køkken / alrum og stue, der er holdt i en lys stil med udgang til vestvendt træterrasse fra både køkken og alrum. Køkkenet har hvidt inventar og et stort alrum, der videre føres med stue i vinkel. Fra alrummet er der adgang til entreen med trappe til 1. sal og et pænt nyere badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Yderligere er der et soveværelse med et større walk-in closet.

1. salen består af en stor fin stue med loft i kip, synlige bjælker og med udgang til en bred svalegang. Yderligere er der 3 gode værelser og et toilet. En super fin og moderne bolig med bl.a. fine gulve og godt lysindfald i de fleste rum.

Grunden er niveaudelt med en god udsigt og anlagt med flere flisebelagte områder og en skøn have med stor træterrasse, der vender rigtig for solen. Tilhørende villaen er et stort udhus på 25 m2.

Her fås en dejlig villa til familien, der gerne vil bo super fin og samtidig have det nemt i hverdagen, da de meste findes i gåafstand fra ejendommen
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Vesterled 9, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Vesterled 9, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger