Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Nær Limfjorden

Meget velbeliggende sommerhus i Vile, få meter fra Limfjorden og i skel med sti, der fører ned til strand og vand. Stor grund på 4.014 m2, der oser af hygge og som står i god harmoni med området, der er roligt og naturskønt. Grunden består af store træer / buske og græs, som er i fuld overensstemmelse med sommerhuset og naturen. Sommerhuset er bygget i træ og har et boligareal på 68 m2, der er velfordelt i en hyggelig bolig med fokus på fælles rummet.

Indretning: entre /gang, pænt lyst badeværelse med bruseniche, et godt værelse med skabe og yderligere er der fra gangen indgang til køkkenet. Køkken / alrum og stue er et stort rum, som oser af hygge og hvor fællesskabet kan nydes. God plads til hele familien, uanset om det er i køkkenet, alrummet eller stue, hvor familien kan samles ved pejsen om aftenen. Lyst og pænt køkken (Tvis 2011) med udgang til haven. Fra stuen er der udgang til en integreret overdækket terrasse med indgang til et stort værelse med skab og 4 sovepladser.

Dejlig privat grund med store træer, buske og græs, der giver masser af muligheder for leg eller bare nyde naturen i de rolige omgivelser. Flisebelagt østvendt terrasse og den overdækket terrasse vender mod vest. Yderligere er der et udhus i træ. Beliggenheden er super god og beplantingen gør, at der som regel er læ, uanset at grunden ligger nær Limfjorden.

Området: som skrevet er det et naturskønt område med mange gode gåture og Vile ligger nær Sallingsund og Glyngøre, som er en dejlig by med mange aktiviteter, gode spisersteder og et godt havnemiljø. Yderligere er der mulighed for at tage turen via broen til Nykøbing, der stort set har alt og er også er kendt for en hyggelig atmosfære.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Vile Vestergårdvej 75, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Vile Vestergårdvej 75, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger