Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT!

Boligen er solgt


Stor fin 1. plans villa med bl.a. 6 værelser

Plantegning ligger sidst under billeder.
Stor og meget velindrettet villa med bl.a. 6 værelser, stor stue og skøn udestue beliggende i et populært familieområde i den sydlige del af Nykøbing, som byder på bl.a. fælles område, stisystemer, nær skole, fritidsaktiviteter mv.

Villaen ligger bagest på rolig lukket villavej og har følgende indretning: praktisk og pænt bryggers, der er renoveret i 2014 med gulvvarme, pænt hvidt inventar med vask, plads til hårde hvidevarer og også gasfyr fra 2014. Fra bryggers er der adgang til et større køkken med malet inventar og god plads til spisebord og i åben forbindelse til en stor dejlig stue med store vinduespartier, brændeovn og udgang til 22 m2 dejlig sydvendt udestue. Herfra er der selvfølgelig udgang til sydvendt terrasse / have. Såfremt ønskes, ligger stue bag køkkenet og kan åbnes endnu mere til et køkken / alrum og stue i et. Fra køkkenet er der adgang til 2. del af villaen, som er værelsesafdelingen og indrettet med fordelingsgang i åben forbindelse til entre, gæstetoilet fra 2015, soveværelse med skabe, 5 gode værelser med skabe og det ene værelse har udgang. Flot og moderne badeværelse fra 2011 med gulvvarme, bruseniche, pænt inventar med 2 håndvaske. Sidst, men ikke mindst et godt viktualierum.

Grunden er anlagt med flisebelagt indkørsel op til integreret carport med indgang til bryggers. Endvidere er der port herfra til garage med indgang til både redskabsrum og skur og udgang til en pæn og velholdt have med stor græsplæne, legehus og indtil flere terrasser. Ved indkørsel er der også flisebelagt plads ved gavl.

En super dejlig velindrettet villa og grund med god plads både inde / ude. Yderligere er villaen velbeliggenhed og formentlig en ejendom, som opfylder de fleste børnefamiliers ønsker.

Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Book fremvisning

Violvej 13, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Violvej 13, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger