Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Hvem er Anja?

Billede af Anja der ser ud gennem vindueHej

Jeg hedder Anja og er ejendomsmægler og indehaver af ejendomsmæglerfirmaet anja hensberg.

Jeg vil gerne fortælle lidt om hvem jeg er, så det giver dig indsigt i, hvilken person du møder.

Jeg driver min forretning fra Mors. 2007 startede jeg som selvstændig / indehaver i ejendomsmæglerkæden danbolig. I januar 2012 forlod jeg kæden for at stå helt på egne ben og ændrede navnet til ejendomsmæglerfirmaet anja hensberg.

Mit fokus og primære områder er Mors og Salling, dog også frisk på, at tage en udfordring eller flere udenfor dette område.

Jeg bor på vores dejlige ø og har 3 dejlige børn, hvor de 2 er voksne og er flyttet hjemmefra.

Jeg er født på øen og kommer fra en landbrugsfamilie. Jeg har haft min barndom på gården Moutrup i Blidstrup, som min lillebror ejer i dag. Jeg er opvokset i en familie, hvor alle både forældre og brødre i dag er selvstændige. Det er dejligt, at kunne sætte præg på sit eget og være selvbestemmende på, hvordan ens virksomhed skal udvikle sig. Det er også årsagen til, at jeg i dag er selvstændig uafhængig ejendomsmægler.

Historik:

Efter 9.klasse gik jeg på Hadsten Husholdningsskole og derefter tog jeg højere handelseksamen i Nykøbing. Jeg har boet 2 år i Dortmund, Tyskland og været hestetræner for Hr. Ostermann, hvor datteren var professionel springrytter. Derefter tog jeg tilbage til Mors og kørte herfra til Hobro og tog min ejendomsmægleruddannelse. Efter endt uddannelse og 2 år hos danbolig i Skive, blev jeg dagligleder af en ny Sparbolig butik i Nykøbing, indtil jeg sagde op og blev selvstændig.

Fritid:

Jeg har heldigvis en god virksomhed og bruger en del tid på job, dog er der også tid til andet. Vi går meget til sport, især det at følge børnene i deres sportsgrene er fantastisk. Udelivet og det at lave noget praktisk ”gør det selv” er noget jeg sætter pris på. Ellers er hjemlige hygge og en god snak altid velkommen.

Personlighed:

Jeg er en person, der godt kan li’ at udvikle mig og prøver at se tingene anderledes, så måske nye tanker opstår. Jeg ser muligheder og bruger det gerne i min forretning, også på fremvisninger, da det giver kunden indblik i, hvordan det også kan være. Jeg er ærlig og siger tingene som jeg ser dem, også selv om det ikke altid er lige positivt. Det bliver selvfølgelig sagt på en ordentlig måde med en begrundelse. Jeg er af den opfattelse, at bliver jeg spurgt til råds, skylder man også at sige tingene som de ses, fra min vinkel.

Jeg har en del livserfaring og det bruger jeg også i mit arbejdsliv, da jeg selv har oplevet både gode og dårlige ting i mit liv. Det giver en forståelse i forhold til mine kunder og det, der fylder i deres liv og som de har brug for at snakke om. Det at have et stort register af oplevelser, er en force og giver indlevelse.

Jeg betragter mig selv som glad, venlig og lige til. Jeg bruger gerne tid på en god snak - privat eller forretning – det er altid interessant og spændende.

Mit slogan:

Ejendomsmægler med kant og mandsmod på den feminine måde.