Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Kørende kontor

Anja Hensberg har som ejendomsmægler valgt at følge sit hjerte. Hun gør det traditionelle kontor mobilt med en autocamper. “Internettet har haft en stor betydning for ejendomsmæglerbranchen, og det har jeg taget konsekvensen af ved at vælge at drive min forretning fra et kørende kontor.

Det løser nærhedsbehovet, da jeg hurtigt kan komme til kunderne og møde dem, når de har behov for det. Det øger effektiviteten og servicen og jeg glæder mig meget til at byde dig indenfor”.

Vi er en del af lokalsamfundet og ved, hvordan tingene udvikler sig, og hvad der er røre i. Vi kender områderne og de små hyggelige steder, som vi skal have køberne med ud at se. Det er jo ikke kun en ejendom, man køber, når man køber et hus på Mors, det er også adgang til de naturskønne områder og de hyggelige lokalmiljøer.

Vi lægger vægt på at være rummelige og på at behandle vores kunder som mennesker først og fremmest, snarere end bare som købere eller sælgere. Det er altid en stor beslutning, når man skal sælge eller købe bolig. Der er mange ting at overveje og tage hensyn til, og vi tager os den tid, der er brug for.

Vi er kendt for at være jordnære, reelle og hæderlige at have med at gøre – vi overholder altid vores aftaler, og vi følger sagen helt til dørs. Vi hjælper med de praktiske ting, der opstår undervejs, og vi giver ikke slip, før vi er sikre på, at både køber og sælger er tilfredse, og at alt er i orden.

Det skal være en god oplevelse at købe og sælge en bolig, og det siger vores kunder heldigvis, at det er hos os.

Vi har selvfølgelig kaffe i bilen.