Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Oplysninger / Persondata

Hjemmesiden tilhører:
anja hensberg ejendomsmæglerfirma
Kastaniebakken 3
7970 Redsted
T: 60150730
info@anjahensberg.dk
Cvr.nr. 30971280
 
Persondatapolitik
Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, som afgives
online, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig
behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Vi afgiver aldrig personoplysninger
til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig
personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering.
 
Indsigt i oplysninger
Du har ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig. Du skal i så fald
kontakte info@anjahensberg.dk . Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller
data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget,
slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til
genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed
for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. En sådan klage indgives
til Datatilsynet.
 
Opbevaring af persondata
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi
gemmer dine personlige oplysninger på computere (server) med begrænset adgang, som er placeret i
kontrollerede faciliteter i Danmark. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved overførsel af
data via internettet, idet der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til
oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver derfor dine personlige
oplysninger på eget ansvar.
 
Indsamling af oplysninger
Herunder kan du læse hvilke oplysninger vi indsamler og behandler når du f.eks. bestiller
”Fremvisning”, ”Salgsopstilling mv.”, ”Salgsvurdering” eller opretter dig i køberkartotek / Bytte Bolig.
 
Fremvisning
Ved bestilling af fremvisning indsamler vi oplysninger om dit navn, adresse, telefon nr., e-mail adresse og det ønskede tidspunkt for fremvisning. Du vil blive kontaktet via e-mail eller pr. telefon.
 
Ved bestilling af salgsopstilling / div. rapporter på info@anjahenberg.dk  eller under KONTAKT fanen, indsamler vi oplysninger om dit navn, adresse, telefon nr., og e-mailadresse. Informationerne bruger vi til at fremsende en salgsopstilling og evt. rapporter. Eller du vil blive ringet op pr. tlf.

Bestil salgsvurdering
Ved bestilling af salgsvurdering indsamler vi oplysninger om dit navn, e-mail adresse, telefon nr. og information om din ejendom. Du vil blive kontaktet pr. tlf. eller via e-mail.
 
Når du sætter til salg eller køber bolig
Når du handler bolig via anja hensberg ejendomsmæglerfirma, vil visse data vedr. dig og din handel ikke blive delt til andre, end de rådgivere som har med sagen at gøre.
 
Til salg: oplysninger om ejendommen bliver lagt på vores egen hjemmesider, anjahensberg.dk og på
andre sider, som har søgesider for boliger, så som boligsiden, boliga mf.
Disse udbyder indsamler en række data til statiske formål, f.eks. første annonceringsdato, salgsdato, pris, liggetid mv.
 
Sælger login
Når din ejendom går online på vores hjemmeside vil du blive oprettet med en brugernavn og kode, så du kan følge med i, hvor mange klik hjemmesiden har mv.
 
Køberkartotek
Skriver du dig op i vores køberkartotek, vil du få automatisk uforpligtende
besked, når en match på dine ønsker kommer til salg”
Dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse bruger vi til at kommunikere med dig som
kunde.
Hvis du ønsker at blive slettet fra køber kartoteket kan du sende os en e-mail. Ellers vil du blive slettet efter et år.
 
Øvrig databehandling:
 
Alle informationer om dig som kunde vil blive slettet senest et år efter endt kontakt. Om det er køberkartotek, kontakt via hjemmesiden, e-mails og / eller sms. En kunde hos anja hensberg er både kunden som får lavet en salgsvurdering – bliver sælger og kunden, der viser interesse for boliger og måske bliver køber.   
Læs mere her. (klik)

Du er som kunde altid velkommen til at kontakte indehaver ejendomsmægler Anja Hensberg, tlf.nr. 60150730 såfremt tvivlsspørgsmål opstår eller du ønsker en dialog omkring din persondatabehandling.

OPLYSNINGER:
Virksomheden har tegnet ansvarsforsikring og garantistillelse hos Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup, Tlf. nr. 70 11 20 20, www.tryg.dk Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa.
Virksomheden og de ansatte ejendomsmæglere i virksomheden er medlemmer af Dansk Ejendomsmæglerforening, www.de.dk
Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se www.erhvervsstyrelsen.dk

Indehaver
Anja Fuglevig Hensberg, ejendomsmægler MDE.

Samarbejdsaftaler
Ingen
Fri og uafhængig ejendomsmægler

Der modtages provision, vederlag, rabat for fremskaffelse af / henvisning til
Nordjyske
Dansk Boligforsikring
Frida Forsikring

Kontakt os for yderligere oplysninger om provisionens, vederlagets eller rabattens størrelse.