Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning

Sælg bolig

Overvejer du at sælge din attraktive bolig indenfor det næste år, tilbyder anja hensberg dig både en vurdering af markedsprisen og en gennemgang af, hvad du kan gøre for at optimere salget.

Start med en gratis og uforpligtende salgsvurdering - dog med undtagelser. 
Såfremt vurderingen er vedr. en privat handel eller vurdering i forbindelse med et dødsbo, så vil der blive tilsendt en faktura - forhør nærmere. 

Hvorfor vælge anja hensberg?

Vi er et lokalt og selvstændigt ejendomsmæglerfirma, der selvfølgelig kender vores område særdeles godt med mulighed for at spille på mange forskellige strenge. Kombineret med godt købmandskab og et solidt samarbejde med vores kunder er det bl.a. årsagen til firmaets succes, der afspejler sig i, at vores kunder i høj grad føler sig godt behandlet og får solgt deres ejendom.

Høj faglighed og super god service med fokus på det vigtige er integreret i firmaets kultur.
 
Efter første besøg mødes vi igen for at gennemgå salgsvurderingen og vi giver selvfølgelig en forklaring på, hvorfor din ejendom efter vores mening skal udbydes til den vurderede pris, samtidig med at vi gennemgår de økonomiske forhold og hvilke omkostninger, der er i forbindelse med salget.

Yderligere informerer vi om de tiltag, vi gør i forbindelse med salgsforløbet, både før, under og efter. Du er i trygge hænder hos os, hvor du til hver en tid kan kontakte os for en lille snak. Vi har en nær kontakt til vores kunder, så vi kan tilrette salget efter behov og markedssituation mv., og du vil løbende blive informeret og inviteret til møde.

 INTET SALG – INTET SALÆR.

De fleste af vores kunder har en aftale, der hedder intet salg, intet salær. Det betyder, at såfremt ejendommen ikke bliver solgt, skal ejendomsmægleren ikke have vederlag. Indgår vi et samarbejde om salget af din ejendom, skrives der en formidlingsaftale.

Firmaets ånd er, at vores kunder skal vide helt reelt, hvor de står i forhold til salget mht. pris og liggetid, som vi ser det på det givne tidpunkt og i forhold til markedet. Derefter kan vi i samarbejde tage en drøftelse af situationen og forhåbentlig finde fælles fodslag.

Vi håber at høre fra dig, så du kan se og høre, at vi ved, hvad vi vil og vi gør det også.