Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Udsigt
Ejendommen
Ejendommen
Have
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Repos
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Område
 

Solid murstens villa beliggende på dejlig grund med skøn udsigt

ØNSKES SOLGT NU - TILBUD MODTAGES.

Solid murstens villa i 1½ plan med en skøn udsigt over marker med Limfjorden i horisonten. Villaen er beliggende på en 2.083 m2. stor grund i Tødsø, som er et velfungerende lokalsamfund ca. 4 km fra Nykøbing, og med bus kørende forbi.

Boligen er opført i 1981, og rummer hele 181 m2 fordelt med 117 m2 i stueplan, samt 64 m2 på 1 sal, så her er der plads til den store familie. Husets plantegning er god, og med rig mulighed for at tilpasse boligen til familiens ønsker. Kan du li retro stilen, så flyttes der bare ind, og hvis ikke, så kan der startes med en malerulle. Udover en god villa, er der en carport på 20 m2.

Indretning: Lys entré med trappe til 1. sal, og herfra er der indgang til både badeværelse, stue, og et godt værelse. Pænt og velholdt badeværelse med muret bruseniche, gulvvarme, og også med dør til bryggers. Stor hyggelig stue med vinduesparti, og dør til terrasse og have. Stuen er i vinkel, og herfra er der adgang via en dobbelt dør til et rummeligt køkken med gulvvarme (el), spiseplads, udgang til terrasse, og masser af skabs- og bordplads. Det er muligt at sammenlægge stue og køkken til et stort køkken, alrum og stue. Fra køkkenet er der et praktisk bryggers med skabe, bord, vask, og plads til hårde hvidevarer.


1. sal består af et stort værelse med udgang til altan, hvorfra der er skøn natur- og fjordudsigt. Derudover er der 2 rummelige værelser, et lille værelse, et disponibelt rum samt en repos.

Boligen er beliggende på en stor dejlig grund med masser af plads til både leg og hobby. Største delen af haven består af en stor græsplæne, buske, hæk, og et område udtaget til køkkenhave. Haven er hyggelig, og har tilmed 2 terrasser med flisebelægning. Yderligere er der en stor gårdsplads med indkørsel til carport, og endnu en flisebelagt terrasse.


En god og ordentlig villa med en indretning, som vil passe de fleste, også den store familie.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Birkealle 9, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkealle 9, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger