Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang
Værelse
Badeværelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Entre
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Villa i et plan beliggende på en super hyggelig grund.

NY PRIS.

Villa i et plan med en god indretning, og beliggende på en dejlig grund på lukket villavej i Tødsø med 5 min. kørsel til Nykøbing.

Boligen er på 124 m2, og har følgende indretning: praktisk bryggers med skabe, bord, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der indgang til et pænt køkken med lyst inventar og plads til spisebord. Der er mulighed for at åbne mere op, da der er fælles væg med stuen. Stuen er stor med masser af vægplads, luft til luft varmepumpe fra 2022, og udgang til sydvendt terrasse. Fra stuen er der indgang til boligens værelsesafdeling, som består af fordelingsgang, opr. badeværelse med gulvvarme, bruser og badekar. Derudover er der et soveværelse og 2 gode værelser, alle med faste skabe. Entreen er direkte fra stuen med udgang til flisebelagt område ved carport.

Super hyggelig grund på 1.177 m2, der er udlagt med sydvendt have med både syd og vestvendt terrasse, hyggekroge, stor græsplæne, buske, træer og et fint drivhus. Fra vejen er der en grusbelagt parkeringsplads, og d vejen og flisebelagt indkørsel op til carport med nyere tag og indbygget redskabsskur.

En god og solid villa, de henvender sig til alle aldre og beliggende på rolig villavej i Tødsø med busforbindelser og få minutters kørsel til bl.a Nykøbing.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdf

Book fremvisning

Birkealle 6, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Birkealle 6, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger