Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Hall
Udsigt - hall
Køkken / alrum
Køkken / alrum
Køkken / alrum
Alrum / stue
Alrum / stue
Opdelt rum i stue / alrum
Gæstetoilet
Værelse
Værelse
Hall
Stue 1. sal
Stue 1. sal
Værelse 1. sal
Værelse 1. sal
Badeværelse
Udsigt - badevæelse
Badeværelse
Soveværelse 1. sal
Soveværelse 1. sal
Udsigt - soveværelse
Have
Terrasse / have
Terrasse / have
Havehus
Have
Have
Have
Have
Have
Have
Garage
Ejendommen
Udsigt
 

Superskøn fritliggende ejendom med 362 m2 bolig i private omgivelser på stor lukket grund.

Energimærke B - 69 m2 solceller.

Et elegant og unikt hus og bolig, der tidligere har været staldbygning og er i år 2000 / 2001 ombygget til stuehus. Huset er arkitekttegnet og fremstår i en unik stil, hvor noget af den tidl. staldbygning er bibeholdt, så som hvælvinger i loft og hall, der tidl. var gennemkørsel med port i begge sider til aflæsning af halm / foder til loftrummet. Her er der nu en flot trappe med gangbro til 1. salen. Ejendommen er renoveret af håndværkere, og der er brugt gode materialer.
Ejendommen udstykkes med ca. 6.700 m2 grund, og hvis ønskes, kan mere jord tilkøbes, så ejendommen opnår ca. 1,5 ha. grund.

De 362 m2 boligareal har følgende indretning: indgang i hall med flot trappe til 1. sal og loft til kip og med adgang til gæstetoilet. Fra hall er stueplan delt i 2 afdelinger, hvoraf den ene er med indgang til et stort bryggers med HTH inventar og med udgang til både have- og gårdsiden. Fra det store bryggers med masser af skabe er der indgang til 2 store værelser og et fyrrum med plads til opbevaring.

Den anden del fra hall fører ind i husets hjerte, som er et stort rum med kombination af køkken, alrum og stue. Dertil er der et område, som er delvist lukket af glassten, og området kan benyttes til legerum / kontor eller lign. Det store rum har et fint HTH køkken med en stor ø, og i forlængelse heraf er et langt spisebord i samme stil, som i øvrigt præger køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til vestvendt terrasse og have. Resten af rummet er stue med brændeovn, og her er god plads til hygge.

Via en super flot trappe er der opgang til 1. salen, som ligeledes er delt i 2 afdelinger via en gangbro. Den ene afdeling består af en hyggelig stue / repos med adgang til et stort værelse. Den anden afdeling består af fællesområde / repos med adgang til et værelse, et rummeligt badeværelse og et meget stort soveværelse.
1. salen er rummelig med store vinduer og skøn udsigt over landskabet. Hele stueplan og badeværelset har gulvvarme. Der er ikke beskrevet detaljer om stuehuset, disse kan ses ved fremvisning.

En fritliggende garage fra 2004 på 60 m2, og i haven mod syd / vest er et havehus. Den store grund er velanlagt med gårdsplads og terrasse. Resten af grunden er privat og omkranset af læhegn, som består af buske og træer. Yderligere er frugttræer, og et meget stort område med græs, hvor det er muligt at have små hobbydyr gående. I haven er der både flisebelagt gangområde og indtil flere terrasser.

Et unikt og specielt hus, der er ombygget fra stald til bolig i gode materialer med bevaring af hvælvingerne, så en del af det oprindelige udtryk er bevaret i en god og moderne indretning med masser af plads både inde og ude.

Blidstrup er et dejligt område med 6 km til Vils, som bl.a. har skole og børnehus, og der er 1,7 km til dagligvareindkøb i Ø. Assels. Der er busforbindelse fra både Blidstrup og Ø. Assels, og på Mors er det gratis at køre med.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Blidstrupvej 8, Blidstrup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Blidstrupvej 8, Blidstrup, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger