Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Gårdhave
Udestue
Entre
Stue
Stue
Stue
Spisestue
Udsigt
Spisestue
Spisestue
Udestue
Køkken
Køkken
Gæstetoilet
Repos
Repos
Værelse
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Vaskerum / bryggers
Dips. rum 2. sal
Udhus
Ejendommen
Gårdhave
Ejendommen
 

Flot herskabelig villa med en super skøn gårdhave og udestue.

Herskabelig villa beliggende i Nykøbings centrum med regulære rum, højt til loft og med en super dejlig udestue og gårdhave. Boligarealet er på 167 m2 + 13 m2 udestue og 22 m2 disp. rum på 2. sal.

En villa med charme og en bolig med stil, der har følgende indretning: entre med flot trappe til 1. salen, og fra entreen er der indgang til både stue og spisestue. Stor hyggelig stue med udsigt til den rolige gade og med videre gang til spisestuen, hvor der er direkte udgang til en virkelig skøn vestvendt udestue og gårdhave. I forlængelse af spisestuen er et lyst køkken med spiseplads, lille baggang, hvorfra der er et gæstetoilet og udgang til gårdhaven.

1. salen er rummelig grundet villaens byggestil og indrettet med stor repos, 3 store værelser, hvor det ene har udsigt til bymidte og Limfjorden. Yderligere er der et badeværelse med bruseniche, og et bryggers / vaskerum med god plads og trappe til villaens 2. sal, som består af 2 gode disp. rum.

Gårdhaven oser af hygge i private omgivelser med rig mulighed for at nyde udelivet, og hvis vejret ikke tillader det, kan den hyggelig udestue benyttes. Gårdhaven er flisebelagt med få bede og her er også et godt udhus på 25 m2, som er delt på 2 rum. Det ene rum er isoleret, og har både viktualierum, grovkøkken, bruser og dermed mange muligheder for benyttelse.

En flot villa med en gårdhave, der oser af hygge, og en bolig i en herskabelig stil, der bl.a. har 3 store værelser, 2 stuer, udestue mv. Villaen er beliggende i en hyggelig gade ved Dueholm Kloster og direkte i centrum af Nykøbing.

Div. rapporter og salgsopstilling ligger under boksen: Dokumenter.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Dueholmgade 1, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Dueholmgade 1, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger