Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
 

Boligen er solgt


1 plans villa i midtbyen med parkering og udhuse

I bymidte på rolig villavej ligger denne villa i 1 plan med bl.a. 3 værelser, 2 toiletter og et boligareal på 121 m2 med tilhørende carport, fint muret udhus, overdækket terrasse og et drivhus. Villaen ligger få minutters gang fra gågaden. En villa, der vil være attraktiv for de fleste, da alt er i plan og yderligere er beliggenhed god med en passende størrelse bolig og grund, som giver mulighed for både parkering, udeliv og opbevaring.
Der er mulighed for at lave endnu et værelse i boligen, og måske sammenlægge de nuværende 2 mindre værelser, så der bliver 3 store værelser. Yderligere ligger køkken med væg til stuen, så her er der også mulighed for at opdaterer til en endnu mere åben bolig med køkken / alrum.
Nuværende indretning er også fint og er som følgende: direkte fra carport er der indgang til bryggers med plads til hårde hvidevarer. Fra bryggers er der indgang til fordelingsgang, hvorfra der er adgang til alle villaens øvrige rum. Her er et godt soveværelse med skabe og udgang til terrasse. Yderligere er der 2 mindre værelser, et lyst badeværelse med gulvvarme, entre, gæstetoilet og forenden ad gangen er der åben forbindelse til køkkenet med plads til spisebord. Boligen afsluttes med en stor dejlige stue i vinkel med brændeovn og udgang til terrasse. Der kan laves et godt værelse i stue, og stadig vil stuen være fin og rummelig. Boligen trænger til modernisering og opfriskning. Om nuværende køkken og badeværelset skal renoveres eller blot moderniseres, er jo en smagssag, begge dele er en mulighed.
Grunden er velanlagt med forhave og terrasse, flisebelagt indkørsel til carport med videre gang til udhus og om til havesiden. Her er en større overdækket terrasse, drivhus og ikke mindst et super fint muret udhus, som kan benyttes til mange formål. Hyggelig have mest bestående af græs og hæk, der videre føres langs villaen og slutter i forhaven.

Alt i alt en velbeliggende villa i bymidte med passende størrelse bolig, parkering på grund, carport, godt udhus / hobbyrum, overdækket terrasse og en dejlig have.
- Alle rapporter kan ses under kassen: Dokumenter
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Enghavevej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Enghavevej 8, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger