Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Overdækket terrasse
Køkken
Køkken
Stue
Set fra stue
Spisestue
Badeværelse
Badeværelse
Repos
Værelse
Soveværelse
Have
Have
Ejendommen
Ejendommen
 

Et godt og super hyggeligt fritliggende hus

Dejligt hus med en skøn privat have og stor flisebelagt parkering nær både skoler, fritidsaktiviteter, indkøb og med bussen kørende forbi. Yderligere er der både carport, udhus og overdækket terrasse.

Der er også mulighed for et ekstra soveværelse i stueplan, så alt er samlet i 1 plan, og dermed en bolig, der både kan rumme ung som ældre eller flere børn.

Velkommen indenfor i en bolig, der oser af hygge med mange detaljer. Fra overdækket terrasse er der indgang til entre, hvorfra der er en trappe til 1. salen, og også med indgang til køkkenet. Lyst og velindrettet køkken med åben forbindelse til stue og spisestuen. Hyggelig stue med varmepumpe, og herfra er der åben forbindelse via buer til spisestuen, der har udgang til en hyggelig overdækket terrasse. Spisestuen kan inddrages til endnu et værelse, da stuen er stor nok til både spisebord og hyggehjørne. Fra stuen er der indgang til et stort pænt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og spa.

1. salen er ligeledes lys og venlig med opgang til repos, og herfra er der et disp. rum (tidl. toilet), et værelse og et soveværelse.

Grunden er anlagt med indkørsel til carport, hvorfra der er videre gang til et udhus og den overdækket terrasse. Udhuset er delvis isoleret med bl.a. vaskerum. Dejlig lukket have med stor græsplæne og flere terrasser. Fra haven er der stakit med låge til et større flisebelagt parkeringsområde, så her er der god plads til flere biler.

Huset er beliggende i krydset til Dueholmskolen / hallen, der gør hverdagen nem, men nogle vil nok også tænke, at det kan være en udfordring ved første blik. Det må opfordres til, at huset ses, da denne del ikke giver anledning til bekymring.

Alt i alt et godt og velholdt fritliggende hus på en dejlig grund. Huset bør ses, da helheden er god.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Fruevej 119, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fruevej 119, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger