Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Køkken
Alrum
Alrum
Terrasse fra alrum
Alrum
Alrum
Entre
Entre
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Gang ved stort badeværelse
Stort badeværelse
Stort badeværelse
Soveværelse
Soveværelse
Terrasse fra soveværelse
Gang underetage
Badeværelse
Værelse
Værelse
Værelse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen - have
Terrasse
Tilhørende grund
Bjælkehytte
 

Flot og spændende villa med ekstra grund


224 m2 flot villa fra 1997 med en spændende arkitektur og en bolig i forskudte plan med store vinduer, der giver et godt lysindfald og udsigt over området med Limfjorden i horisonten. Grunden er velanlagt med store terrasse områder og tilmed en dobbelt grund, så der er rig mulighed for udnyttelse af uderum.

Villaen er opført i gode materialer, og fremstår som et kvalitetsbyggeri med følgende indretning: stor entre, som egentlig også kan være et værelse, da der også er bryggers. Herfra er der et stort flot fællesrum med højt til loft, og som består af stue, alrum og køkken. Stuen har brændeovn, stor glaskarnap med dejlig udsigt over området. I forlængelse af stuen er et stort dejligt alrum, der ligeledes har glaskarnap og udgang til terrassen. I vinkel fra alrum er et åbent og velindrettet kvalitets køkken med ø, og fra køkkenet, er der adgang til bryggers med bord, vask, skabe og plads til hårde hvidevarer.

Fra alrummet er der op- og nedgang til de 2 forskudte plan, hvor overetagen består af åben repos, og herfra er der både et stort fint badeværelse, og et godt soveværelse med udgang til en ophævet terrasse.
Underetagen er indrettet med gang med udgang, et pænt badeværelse, og 2 gode værelser. Hele boligen (- soveværelset) har gulvvarme.

Et gennemtænkt byggeri med en god og lidt utraditionel bolig i en lys og hyggelig stil, som bl.a. har både voksen- og børneafdeling.

Grunden er kuperet, og meget velanlagt med flere terrasse i forskellige niveauer, der giver både et dejligt udeliv, men også sætter også prikken over ejendommens udtryk. Yderligere medfølger en ekstra grund, og denne er sammenlagt med ejendommen, og anlagt med have i kuperet terræn med nedgang til en større græsplæne. Fra den ekstra grund er der udkørsel til Birkebakken. På den ekstra grund er der bygget i 2001 en super hyggelig bjælkehytte med overdækket terrasse. Hytten oser af hygge, og kan benyttes til mange formål. Fra vejen er der gårdsplads, og med indkørsel til carport med hobbyrum. Herfra er der indgang til bryggers, men også med nedgang til en af de skønne terrasser, der ligger i niveau med underetagen, og her kan udelivet nydes i private omgivelser med egen vandvæg.

På kanten af Limfjorden ligger hyggelige Glyngøre, som de fleste efterhånden nok kender. Her er både vand, strand, havn, skov, grønne områder, skole, hal, motionscenter, fritidsaktiviteter, dagligvare indkøb, cafe, restaurant mv. Yderligere er der et godt lokalt sammenhold og en del aktiviteter i byen.

Alt i alt, et godt sted at være børnefamilie i et velfungerende trygt lokalt samfund.

En flot og harmonisk ejendom i en god og charmerende stil med masser af detaljer inde som ude, og bestemt en fremvisning værd.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Fyrrevej 4, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Fyrrevej 4, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger