Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Entre
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Gang
Badeværelse
Repos / gang
Værelse
Værelse
Værelse
Værelse
Disponibelt rum
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Pæn lys villa med fuld kælder og 2 udhuse

Charmerende villa på 130 m2 + 80 m2 kælder med tilhørende 2 udhuse / garage, der er beliggende på hver side af huset. Grunden er 669 m2 med en super hyggelig lukket have og en tagterrasse ovenpå det ene udhus.

Villaen er indrettet som følgende: entre med trappe til 1. sal og med videre gang til en hyggelig stue med pænt trægulv og pillebrændeovn. Fra stuen er der et stort dejligt lyst køkken fra 2016 med god plads til spisebord og udsigt til haven. Fra køkkenet er der baggang med nedgang til kælder og udgang til havesiden. SIdst er der fra gang et ældre badeværelse.

1. salen er renoveret i 2009 og består af repos, mellemgang, 2 gode værelser og et fint soveværelse.

Kælderens 80 m2 består af nogle gode regulære rum med følgende indretning: nedgangsrum med indgang til 2 dips. rum og også til et stort fint bryggers med udgang, vask og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der yderligere 3 store dips. rum, der både kan benyttes til opbevaring, hobbyrum mv.

Grunden er anlagt med forhave og opkørsel på begge sider af huset til udhus / garage. Her er en garage med udgang til havesiden og med opgang til en stor tagterrasse. Haven er lukket og hyggelig med terrasse og videre gang ned til et område med græsplæne og drivhus. Fra terrassen er der udgang til den anden opkørsel, hvor der er et godt isoleret udhus, som bliver brugt til hobby - / værkstedsrum.

En god og charmerende villa med en lys og venlig bolig, hvor man har den ekstra plads grundet en god kælder, der kan benyttes til opbevaring, kreativitet, hæng ud rum mv. Tødsø er en by mindre landsby med et godt sammenhold og beliggende få km. fra Nykøbing med bus kørende forbi.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Gammel Landevej 64, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Gammel Landevej 64, Tødsø, 7900 Nykøbing M

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger