Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Entre / fordelingsgang
Entre / fordelingsgang
Stue
Stue
Stue
Stue
Køkken
Køkken
Køkken
Køkken
Soveværelse
Soveværelse
Badeværelse med badekar
Værelse
Værelse
Bryggers
Bryggers
Stort værelse
Stort værelse
Badeværelse med bruser
Overdækket terrasse
Overdækket terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Kort
 

1 plans villa på 162 m2 i en lys og god stil

En velindrettet villa i 1 plan på 162 m2 bolig beliggende bagerst på lukket vej i et godt område i Glyngøre med mange gode gåture og ikke langt fra både skole, indkøb, legeplads, skov, strand mv. Huset er løbende moderniseret / renoveret med bl.a. facadebeklædning, som ikke kræver stort vedligeholdelse.

Villaen er god til alle aldersgrupper grundet en god planløsning og en forholdsvis nem og hyggelig grund. Boligens indretning: flot lys entre ud i et med fordelingsgang, hvorfra der er adgang til både køkken, stue, 3 værelser, badeværelse og bryggers. Køkkenet er i lyst inventar med god plads til spisebord og tilmed udgang til en hyggelig terrasse, der er overdækket, men ikke reg. på BBR.
Via åbning fra køkkenet er der en stor dejlig lys stue i vinkel med store vinduer og brændeovn. Yderligere er der fra fordelingsgangen et soveværelse med faste skabe, 2 værelser og et lyst badeværelse med badekar og gulvvarme. Super dejligt bryggers med god plads og herfra er der et meget stort værelse / stue i vinkel, som giver mange muligheder for udnyttelse. Fra dette store rum, er der adgang til endnu et badeværelse med bruser og gulvvarme.

Grunden er anlagt med flisebelagt parkering og indkørsel til 48 m2 garage med udhus / overdækning, som både kan benyttes til opbevaring, ekstra terrasse mv. Flisebelægning fortsætter som gangareal op til husets indgange. Foran huset er en hyggelig have mest beståede af græsplæne og ikke mindst er der på gavlsiden en større terrasse med indgang til køkkenet.

En super dejlig lys villa i plan med en god beliggenhed til en yderst fornuftig pris.
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfsag.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Granvej 37, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Granvej 37, Glyngøre, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger