Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Indgang / vindfang
Indgang / vindfang
Hall
Hall
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Køkken-alrum
Stue
Stue
Stue
Soveværelse
Badeværelse
Badeværelse
Hall
Gæstetoilet
Værelse
Bryggers
Bryggers
Fordelingsgang / kælder
Vinkælder
Kontor / disp. rum
Badeværelse - underetage
Værelse underetage
Stue - underetage
Stue - underetage
entre - underetage
Badeværelse - underetage
Køkken - underetage
Terrasse
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Liebhaveri - storslået byggeri i sin hel egen stil med fantastisk fjordudsigt.

Liebhaveri med fri udsigt over Limfjorden

Det er de helt store wauw-fornemmelser, der lokker jer ud til Havnevej 78 ved Sillerslev Havn og Strand. Dette udprægede liebhaveri kan både være jeres nye helårs- eller fritidsbolig – hvorom alting er, præsenteres I for en meget speciel sag med helt unikke detaljer og en fuldstændigt forrygende udsigt!

Opmærksomheden falder på en ejendom, der blev opført i 2002, og som senere er tilbygget i 2012 med yderligere 2 garager. Den er bygget i de fineste materialer, bl.a. med glaserede tegl – den er tilmed opført med et tårn. Udpræget kvalitet’ må siges at være det helt store nøgleord for denne ganske særlige base.

Hvor mange ejendomme kan bryste sig af at byde én velkommen med en guldbelagt kuppel? Dén ligger i husets hjerte – sikke en gæstmild modtagelse! Stueetagen disponerer ydermere over et stort køkken-alrum i åben forbindelse med opholdsstuen, et bryggers, et gæstetoilet og to værelser. Det ene kan man kalde for et master bedroom, for det har både eget badeværelse med dobbeltvask og afsæt til husets store altan.

Den store, høje og ikke mindst lysfyldte underetage giver jer en ekstra lejlighed, der med fordel kan indtages af enten teenageren, overnattende gæster eller noget ganske tredje, mens der også bliver rig plads til eksempelvis træningsrummet eller gildesalen hernede. Som en fin sløjfe på de indre rammer afsluttes den gennemførte boligoplevelse med en virkelig flot vinkælder. Energimærke C - den primære opvarmning er gulvvarme.

Fra billedskabende, mosaikbelagte flisegulve, hvælvede lofter og en billedskøn udsigt over Limfjorden skal I ud i solen. Den flotte ejendom står på en stor og fin grund, der skråner ned mod vandet. Den brede indkørsel giver rigelig plads til gæsters biler, og derudover kan I parkere bilerne trygt og tørt i én af de tre integrerede garager med porte – følgeligt får I god plads til hobbylivet. Og så er der naturligvis det solrige udeliv! Den lukkede have lokker ud i godt vejr med røde roser, en grøn græsplæne, og særligt fra den sydvestvendte altan kan I lade jer betage af udsigten: Følg morgenrøden fra øst, se masterne skvulpe roligt nede ved havnen, og nyd tilværelsen, vinkælderens flasker og middagen i fulde drag lige, indtil solen siger “godnat” i vest.

Er I både til sommerdyp og vinterbadning? Nemmere bliver det ikke, for Limfjorden ligger få meter herfra. Havnen i sig selv oser af hygge med sin maritime atmosfære, og det er et fristed for såvel turister som lokale – måske skal I have jeres egen båd til at ligge og skvulpe her? Lige ved siden af har I den varmt anbefalede badestrand, som har Det Blå Flag og i det hele taget rigtigt gode faciliteter. Alt det her i et velfungerende lokalsamfund og i et naturskønt område på det sydlige Mors.

En ener som denne skal opleves. Kunne vi friste med en personlig fremvisning?
Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Havnevej 78, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Havnevej 78, Sillerslev, 7990 Øster Assels

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger