Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Bryggers
Køkken
Køkken
Spisestue
Spisestue
Stue
Stue
Entre
Gæstetoilet
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse
Garage
Erhvervsbygning - udhus
Erhvervsbygning - udhus
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
 

Dejlig villa med mange værelser med tilhørende god erhvervsbygning.

Her kan du få hele pakken – Blandet bolig og erhverv.

Er du selvstændig – brug for lagerplads - samler – en hobby, der kræver plads – opstaldning af biler – måske drive forretning hjemmefra eller … ja, mulighederne er mange. Tilmed medfølger en dejlig villa på 193 m2. fra 1974, der er bygget i gode materialer og har en nutidig indretning. Boligen er nem at opdaterer og derudover er der både dobbelt garage, flere gode rum og en stor værkstedsdel i en og samme bygning med et samlet erhvervsareal på 432 m2.

Er det villaen, som sælger erhvervsbygningen eller omvendt – begge veje er gode og det samme er begge bygninger. Her kan hele familien bo og hvis du er selvstændig, så er muligheden for erhverv lige udenfor din entre. Er der kun brug for erhvervsdelen, så kan boligen lejes ud og bidrage til en rentabel økonomi på hele ejendommen.

Villaen har med sine 193 m2 bolig følgende indretning: stort bryggers, hvorfra der er et pænt køkken med indgang til både spisestue, stue og entre. Rummelig spisestue med udgang til vestvendt terrasse, og med dobbelt dør til endnu en stue, der ligeledes har udgang til sydvendt terrasse og have. Fra stuen er entreen med indgang til gæstetoilet, og med videre gang til værelsesafdelingen. Denne afdeling består af et lyst badeværelse med bruseniche og 5 værelser, hvor flere er store og kun et er mindre. Alle værelserne har faste skabe. En god bolig med reelle rum, og en god indretning. Der er gulvvarme i badeværelset. Ejendommen opvarmes med pillefyr, der er installeret i udbygningen.

Værkstedsbygningen er en virkelig god og velindrettet bygning med de rum, som afspejler, at her har der været drevet forretning og butik fra. Udover flere gode disp. rum, er der toilet, et stort værkestedsrum med port, et lagerrum (tidl. butik) med port og en dobbelt garage med porte, som ligger overfor villaen. En god og reel bygning, der rummer utallige muligheder for benyttelse.

Grunden er på 4000 m2, mest bestående af gårdsplads, flisebelagte områder, lidt beplantning og resten er stort set udlagt i græs og dermed en nem grund at vedligeholde. Hesthøjvej er en del af industriområdet i Roslev og derfor en blanding af bolig og erhverv. En ejendom som ikke skuffer ved en fremvisning, da især udbygning kan så meget mere end fotos viser.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

Energimaerkning.pdfsag.pdf

Book fremvisning

Hesthøjvej 2, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Hesthøjvej 2, 7870 Roslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger