Uafhængig ejendomsmægler
Lav en ny søgning
SOLGT
Ejendommen
Ejendommen
Ejendommen
Entre / bryggers
Køkken
Køkken
Køkken / alrum
Køkken / alrum
Køkken / alrum
Stue
Stue
Udsigt
Stue
Gang / garderobe
Badeværelse
Badeværelse
Soveværelse
Entre
Værelse
Værelse
Værelse
Badeværelse - værelsesafdeling
Ejendommen
Have
Ejendommen
 

Boligen er solgt


Kvalitetsvilla med stil og god indretning - energimærke A2010

Kvalitetsvilla i en flot byggestil fra 1999 med 171 m2 bolig med højt til loft, gulvvarme og luft til vand varmepumpe. Perfekt familievilla eller blot til dem, der ønsker en super dejlig og velindrettet bolig, der bl.a. har 5 store værelser, 2 badeværelse, delt med en værelses- og voksenafdeling.

Villaen er beliggende i Bjergby med skøn udsigt over området, og i gåafstand til vuggestue, børnehave og skole. Yderligere er det et naturskønt område med få km. til bl.a. Gullerup Stand, Hanklit mv. Ligeledes er der også kun få km. til A26 og Ø. Jølby.

Her er tænkt over indretningen og en bolig, som fungerer optimalt med følgende indretning: stor entre med bord, vask, skabe og plads til hårde hvidevarer. Herfra er der et super dejligt køkken / alrum med karnap og med videre gang via dobbelt franskdør til en hyggelig stue med skøn udsigt, store vinduer og udgang til sydvendt terrasse. Fra stuen er er der adgang til voksenafdeling, som består af gang / garderobe, et pænt badeværelse, og et soveværelse. I den anden ende af boligen er der fra entreen åben forbindelse til fordelingsgang, hvorfra der er et pænt badeværelse og 4 gode værelser. Boligen har gulvvarme overalt, centralstøvsuger, luft til vand varmepumpe og en energivenlig villa med A2010 og et årligt varmeforbrug på kr. 6.900.

I forlængelse af villaen er der en muret garage med indgang til et godt hobbyrum med dør ud i haven.
Grunden er på 1.361 m2, og meget velanlagt med gårdsplads og en rigtig fin forhave med stort flisebelagt område. Haven ligger syd / vest og består mest af buske, hæk og græs. Derudover er der en stor dejlig flisebelagt terrasse med en skøn udsigt over området og med indgang til boligens stue.

En kvalitetsvilla i en god stil med mange kvaliteter med en høj beliggenhed i et skønt område og ikke mindst billigt at bo i. Bør ses.


Dokumenter
Her kan du hente dokumenter vedrørende sagen. Alle filerne er i PDF format.

ElInstallation.pdfEnergimaerkning.pdfTilstandsrapport.pdf

Book fremvisning

Ingeborghøjvej 9, Bjergby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Ønsket tidspunkt

Byt din bolig

Dine oplysninger


Download dokumenter

Ingeborghøjvej 9, Bjergby, 7950 Erslev

Dine oplysninger


Bliv ringet op

Dine oplysninger